Challe Salle, Yvonne Dobra karma

Razkrito: tuja lepotica je dekle slovenskega pevca...

Darja Gajšek Svet24.si

Darja Gajšek pogreša televizijo

roman kirn bobo3 Reporter.si

Janša se je v Bruslju nedvoumno postavil na stran...

rešilec, združeno kraljestvo, london, koronavirus Svet24.si

Angleški sev ne samo bolj nalezljiv, temveč tudi...

20210115-01043753 Necenzurirano

"Oče se je okužil v bolnici in umrl. Niso se ...

Krešo, Na granici, Šverc komerc Njena.si

Zato se je Krešo poslovil od serije Šverc komerc

novica-o-ugrabitvi-otrok Njena.si

Dojenčke prevažali v govejih trupih - lažna ...

Žiga Deršek (MasterChef) predstavil novo pesem in svojo Evo
| K.M.

Žiga Deršek (MasterChef) predstavil novo pesem in svojo Evo

Žiga Deršek in njegova Eva, Matic Trepel

Čeprav ga trenutno cela Slovenija pozna po tem, da se mu je finale na Masterchefu le za las izmuznil, pevec Žiga Deršek v sebi skriva toliko talentov. Tudi glasbenega, katerega rezultat predstavlja tudi danes.

Radijski voditelj in pevec Žiga Deršek, ki ga je širša javnost dodobra spoznala tudi v zadnji sezoni šova MasterChef, v kateri se mu je uspelo prebiti vse do polfinala, predstavlja svojo novo pesem Božič bo?. "Božič obožujem že od nekdaj. Zahvalim se lahko družini, ki mi ga je z leti pričarala takšnega, kot naj bi bil. Topel, iskren, miren. PRIJAZEN. Računam na to, da ga letošnja situacija ne bo pretirano pokvarila. Je le praznik, ki je namenjen DRUŽINI," nam je pojasnil Žiga, ki z videospotom ne predstavlja zgolj nove pesmi ampak če sladko sodelovanje s Čokoladnico Lucifer. "Z roko v roki pa se je pred kratkim zgodilo, da so me še kontaktirali iz Čokoladnice Lucifer, čestitali za mojo uvrstitev v MasterChefu in mi razkrili, da so navijali zame. Takrat se je vzpostavila želja po sodelovanju. In kot strasten čokoholik sem dobil tako veliko motivacijo po ustvarjanju, kot še nikoli. Vse se je kar na lepem sestavilo skupaj. Tako, kar naenkrat ... Napisal sem melodijo za pesem in trdno držal pesti za moje glasbene sodelavce, da imajo čas za sodelovanje z menoj, ker ta projekt ni bil vnaprej načrtovan."

Foto: Matic Trepel - Žiga Deršek s svojo bonboniero

Čokoladna ekstaza

Seveda naj je zanimalo, kakšno čokoladno razvajanje nam je Žiga pripravil. "Okusi so božanski ... Višnja v kombinaciji z belo čokolado, božični cimet z lešnikom in karamelo, kot najlepši spomin na oddajo MasterChef Slovenija in moje prvo kuhanje ter navdušenje Karima Merjadija nad mojo jabolčno pito pa smo dodali tudi praline z okusom jabolčne pite po dragocenem receptu moje babice. Omejena izdaja bonboniere je na voljo na www.lucifer-chocolate.si najdete jo pod CHRISTMAS MASTERPIECE," razkriva glasbenik in voditelj. 

Foto: Matic Trepel - Snemanje videospota

Z Evo že zaročena

Zgodba videospota poustvarja božični večer izpred dveh let, ko je Žiga svojo izbranko Evo zaročil. "Za darilo ji podarim bonboniero v kateri en praline manjka. Na koncu videospota ga odkrijem skupaj z zaročnim prstanom." Eva tudi nastopa v samem videospotu, v takšni vlogi se je preizkusila prvič, Žiga pa razkriva, da jo je opravila perfektno. 

Besedilo pesmi je spisala Vera Školinc, za melodijo je poskrbel Žiga sam, za aranžma pa Krešimir Tomec. Pod videospot se podpisujejo v produkcijski hiši NoVisuals.