900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenska plesalka tedne ločena od hčere

17. 12. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova (3)

Nadiya Bychkova foto: Profimedia

Če je želela sodelovati pri odmevni oddaji, je morala sprejeti težko odločitev.

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova že leta sodeluje pri britanski različici šova Zvede plešejo Strictly Come Dancing, oddaja pa je bila letos pod velikim vprašanjem, saj niso vedeli, kako bodo zagotovili vse varnostne zdravstvene ukrepe. Producenti so se zato odločili, da bodo plesalci, po dveh tednih karantene in negativnih testih, zaživeli skupaj v tako imenovanem mehurčku. 

"Poleti so bili vsi plesalci in nekaj članov ekipe v dvotedenski izolaciji in bili v tem času dvakrat testirani za Covid-19. Po koncu izolacije in ko so bili vsi testi negativni, so se preselili v hotel blizu Strictly Come Dancing studia, kjer so skupaj živeli in delali kot eno gospodinjstvo. Hotel je zavzela ekipa Strictly Come Dancing in poskrbela za strog Covid protokol. V naslednjih tednih so tekmovalci trenirali in posneli vse skupinske plese za letošnjo serijo," so pojasnili pri produkcijski hiši BBC. Tudi sicer pa se morajo plesalci zadrževati znotraj gospodinjstva in se, če nadaljujejo s plesi, ne smejo družiti z drugimi gospodinjstvi. Nadiya tako svoje hčere ni videla več tednov, morda v živo celo nekaj mesecev.

Njena zadnja objava v Instagram zgodbah, na kateri so dobro vidne tri roke, otroška, ženska in moška, in na kateri je Nadiya označila partnerja Matijo Škarabota, pa da vedeti, da sta se ji partner in hči Mila že pridružila v Londonu. 

Zagotovo težka odločitev za mater, ki pa jo je plesalka morala sprejeti, če je želela sodelovati pri vsakoletnem dobičkonosnem projektu, s katerim je svojo kariero zagotovo povzdvignila na drugo raven. 

prejšnji članek
Maja Šuput razkrila spol otroka
Svet slavnih
Maja Šuput razkrila spol otroka
naslednji članek
Šok: Je Tanja (Najini mostovi) noseča?!
Svet slavnih
Šok: Je Tanja (Najini mostovi) noseča?!