nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Silvestrski pozdrav bo, a brez Darje Gajšek

17. 12. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
Slovenski pozdrav 1

Darja Gajšek in Blaž Švab. foto: Adrian Pregelj

Oddaja Slovenski pozdrav se jutri poslavlja z malih ekranov, z njo pa v vlogi njene voditeljice tudi Darja Gajšek. Zdaj pa je postalo jasno, da bo tudi letos na sporedu Silvestrski pozdrav

Blaž Švab bo 31. decembra gledalce Televizije Slovenija popeljal v novo leto, leto, za katerega upamo, da nam bo prineslo več svetlih trenutkov. Z njim in gledalci bodo silvestrovali najuspešnejši pevke in pevci iz Slovenije, oglasili se bodo Slovenci po svetu, čestitali bodo posamezniki, ki so v medijskih vodah pustili sled: Slavoj Žižek, Pedro Opeka, Maja Keuc, Anže Škrube, bratje Prevc, Zlatko Zahovič, Goran Dragić, Anže Kopitar, Boris Pahor, Aleksander Čeferin … Gostili bomo gasilke in gasilce, policiste, slovenske vojake, carinike, komunalne delavce, porodničarje, zaposlene v UKC Ljubljana in UKC Maribor. Pošiljali nam bodo lepe želje in misli. V dobrih dveh urah in pol bomo slišali uspešnice, ki jih vsi poznamo, čas pa bomo glasbeno zavrteli tudi nazaj. Gostili bodo gasilke in gasilce, policiste, slovenske vojake, carinike, komunalne delavce, porodničarje, zaposlene v UKC Ljubljana in UKC Maribor, ki bodo pošiljali lepe želje in misli. V dobrih dveh urah in pol boste slišali uspešnice, ki jih vsi poznamo, čas pa bodo glasbeno zavrteli tudi nazaj.

Gledalci bodo lahko pošiljali kratka sporočila, SMS-e, v katerih bodo sporočali, komu so v letošnjem letu hvaležni, povedali bodo, s kom pričakujejo polnoč, po čem si bodo to leto, ki jemlje slovo, zapomnili. Gledalke in gledalci bodo lahko pošiljali tudi fotografije, ki jih bodo v živo objavili, iz njih pa gradili virtualno smrečico. Ob polnoči pa bo seveda zapel Alfi Nipič.

prejšnji članek
Izbrali igralko za film o Whitney Houston
Svet slavnih
Izbrali igralko za film o Whitney Houston
naslednji članek
Maja Šuput razkrila spol otroka
Svet slavnih
Maja Šuput razkrila spol otroka