Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Jože Jacqueline ni pokazal resnice

25. 12. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
jože2

Jože Mastnak foto: POP TV

Jacqueline ga je izbrala zgolj zaradi tega, ker je verjela svojim očem in občutkom.

Jacqueline Kale je iskreno priznala, da se ni zaljubila v prav nobenega izmed kandidatov, kiso jo pričakali na gradu Štanjel. S svojimi izbranci je kasneje sicer spletla prijateljske vezi, a romantične iskrice žal niso vzplamenele. Precej drugače je bilo s čustvi kandidatov, ki niso skrivali svoje zaljubljenosti ter tega, kako zelo jih je navdušila s svojo podobo. No, razen zadnji snubec Jože Mastnak, glede katerega je bila Jacqueline prepričana, da se jim je pridružil zgolj kot popestritev šova. Ker se ji je zdelo, da do nje ne goji nikakršnih romantičnih občutkov, ga je izbrala kot končnega izvoljenca, saj se ji je takšna odločitev zdela najbolj poštena do zaljubljenih snubcev.

A Jacqueline se je motila, kar se je pokazalo že po razglasitvi njene odločitve, ko je Jože komajda zadržal solze sreče in ganjenosti. Kot smo izvedeli kasneje, je tudi on do nje gojil čustva, le da ji slednjih ni pokazal.

Jože Mastnak foto: POP TV

»Jaz imam čustva do Jacqueline, ampak jaz žal ne znam pokazati teh čustev. Sem namreč eden izmed slabših osvajalcev žensk, ampak to ne pomeni, da ne znam biti ljubeč in čustven mož oziroma prijatelj,« je v izjavi pojasnil Jože, ki je nad Jacqueline odkrito razočaran, saj se mu zdi, da v šov ni prišla po ljubezen …

Ne glede na to, s kakšnimi nameni se je 51-letnica pridružila šovu, se najbrž strinjate, da k ljubezni ne moremo nikogar prisiliti. V Jacquelininem primeru obojestranska ljubezen pač ni vzplamenela, s čimer pa ni prav nič narobe.

Jacqueline Kale foto: RTL

prejšnji članek
Zvezdnik slovenskih resničnostnih šovov bo spet očka
Resničnostni šovi
Zvezdnik slovenskih resničnostnih šovov bo spet očka
naslednji članek
Horoskop: Ne silite svoje kreativne sile drugim
Horoskop
Horoskop: Ne silite svoje kreativne sile drugim