Abdreja Novak Dobra karma

Andreja Novak: nekateri ne boste mogli več ...

Darja Gajšek Svet24.si

Darja Gajšek pogreša televizijo

roman kirn bobo3 Reporter.si

Janša se je v Bruslju nedvoumno postavil na stran...

rešilec, združeno kraljestvo, london, koronavirus Svet24.si

Angleški sev ne samo bolj nalezljiv, temveč tudi...

20210115-01043753 Necenzurirano

"Oče se je okužil v bolnici in umrl. Niso se ...

Capture Odkrito.si

Mračni zakon Christine Ricci

novica-o-ugrabitvi-otrok Njena.si

Dojenčke prevažali v govejih trupih - lažna ...

Ugodno oddam sina: Zavrnjena Tamara nazaj v šov?!
| J.K.

Ugodno oddam sina: Zavrnjena Tamara nazaj v šov?!

Tamara, Nova TV

Tamara ni pričakovala, da bo deležna javne zavrnitve. Od Adnana se je poslovila, ne da bi vedela, zakaj jo je v resnici izločil. A to je bilo zgolj njuno prvo slovo, saj svetlolaska zgodbe pravzaprav ni zapustila ...

Tamara Peček je svetlolaska kandidatka, ki se je med snemanjem oddaje Ugodno oddam sina najbolj borila za Adnana Avdića. Kot je bojevito dejala, je bila pripravljena za njegovo osvojitev narediti vse. Žal pa njeno zapeljivo orožje nanj ni imelo pričakovanega vpliva, saj mladenka Adnanu ni bila všeč.

Kot je dejal, so mu ljubša naravnejša in preprostejša dekleta, zato se jo je tudi med intimnim razvajanjem v jacuzziju vidno izogibal. Ko ga je želela zmasirati, ji je tako kljub dobrikanju pobegnil iz bazena in jo pustil samo. Tamara je ob tem ocenila, da se je zagotovo boji, sam pa je dejal, da se mu dekle zdi preprosto preveč umetno.

Foto: Nova TV - Tamara in Adnan

Ko je sledilo izločanje, je Adnan Tamaro osupnil z odločitvijo, da je ne bo vzel s seboj na Reko, vendar ji ni pojasnil, kje se skriva razlog. Razočarana mladenka je tako menila, da je to zaradi tega, ker je preveč neposredna.

»Mlada punca je. S takšno punco se ne vidim,«pa je v izjavi zaključil Avdić, ki se je med njeno odsotnostjo rad pošalil iz njenih obilnih ustnic in večkrat kritično poudaril, da je za njegov okus njena podoba preveč umetna.

A tu se zgodba še ne konča, saj se mladenka ni dokončno poslovila. Napete podrobnosti vaš čakajo v nadaljevanju oddaje, verjamemo, da boste zelo presenečeni ...

Foto: POP TV - Tamara je zapustila šov

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?