Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Pacient Debevc iz Naše male klinike je igralca ...

Jelena Karleuša, Duško Tošić Svet24.si

Karleuša naslovila govorice o aferi. Soprogova ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki, izgred, 19.1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ščiti, palice in plinski ...

janez cigler kralj pl2 Necenzurirano

Desetletje anticepilskega duha v zavodu ministra ...

Jason Donovan Odkrito.si

Jason s Kylie še vedno ne govori

desa muck Njena.si

Oče Dese Muck presenetil pri 90-ih letih!

Iskrena zpoved izčrpane Sanje Grohar
| J.K.

Iskrena zpoved izčrpane Sanje Grohar

Sanja Grohar z družino, Theycallmebambam

Sanja je spregovorila o realnosti, ki se skriva za popolnimi fotografijami družinskega življenja. "Ni vedno vse lepo in popolno ..."

»Na Instagramu ponavadi objavljamo vesele fotografije in trenutke, pa ni nič narobe s tem, ampak je pa vseeno dobro, da se pove na glas, da ni vedno vse lepo in popolno. So tudi težki dnevi, katere, roko na srce, ne dajemo na socialna omrežja. Ampak premagamo takšna obdobja, zadihamo in gremo naprej,« je Sanja Grohar nagovorila svoje sledilce na Instagramu, nato pa iskreno spregovorila o minulem obdobju, ki je bilo zanjo tako naporno, da je zaradi preutrujenosti le stežka zbrala svoje misli in sledila zastavljenim dnevnim načrtom.

»Nekaj mesecev nazaj sem imela kar težke dneve. Brez pomoči v Londonu, cele dneve sama z Nicolaiem, dokler mož ni prišel zvečer iz službe. Nič nismo spali. Prvo zobki, potem smo zboleli in se zbujali ponoči. Čez dan pa naprej skrbeti za Nikca z vročino. Mama nima bolniške. In ko je človek utrujen, zelo težko funkcionira. Nisem se mogla niti koncentrirati več normalno,« je lepa mamica povzela težko obdobje in pojasnila, da se je nato v bitko z izčrpanostjo in utrujenostjo podala s prehranskim dopolnilom, zaradi katerega lažje premaguje vsakodnevne izzive.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?