Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Nova TV komentirala burne govorice o šovu

18. 1. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
ugodno-oddam-sina

Kandidatke šova Ugodno oddam sina foto: Nova TV

Ko so na hrvaškem predvajali 1. sezono šova Ugodno oddam sina, so v javnosti odjeknile govorice, da naj bi v šovu sodelovala najeta dekleta in udeleženci, ki imajo doma partnerje, družine. Takole se je na vroča šepetanja odzvala televizija …

»Vsak resničnostni šov ima svoj kasting.Tekom kastinga so izbrani kandidati inkandidatke,ki sose prijavili prek maila ali telefona ali pa so bili za kasting kontaktirani posebej. Vsi so pravočasno obveščeni o konceptu in pravilih formata oddaje, na sodelovanje pristajajo prostovoljno, s čimer sprejemajo vse pogoje snemanja,« so v izjavi za javnost pojasnili na Nova TV, izogibajoč se odgovoru na vprašanje, koliko resnice je v govoricah, da so mnoga dekleta prišla v šov, ker so jih tja napotile različne agencije.

Kandidatke šova Ugodno oddam sina foto: Nova TV

»Po seznanitvi s pravili in konceptom oddaje so vse kandidatke prostovoljno pristale na snemanje in sodelovanje v šovu. Motivacija in zainteresiranost za sodelovanje je bila v danem trenutku najpomembnejša pri končni izbiri,« so še zapisali, na očitke, da imajo nekateri sodelujoči partnerje in družino, pa so dodali, da je od snemanja minilo že nekaj časa ter da se po zaključenem šovu niso posvečali privatnemu življenju udeležencev.

»Že tekom šova se ni skrivalo, da ima Marko Sandalić hčerko z bivšo partnerko, prav tako ima otroka Dragana Mijatovič so še dodali v izjavi, kjer pa ni bila omenjena velika laž, zaradi katere bo svetlolasa Dragana kmalu zapustila šov.

Dragana

Dragana foto: Nova TV

prejšnji članek
'Matic': Ne vem, kaj sem čakal toliko časa …
Svet slavnih
'Matic': Ne vem, kaj sem čakal toliko časa …
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam bo razburkalo čustva?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam bo razburkalo čustva?