900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Žagar o govoricah in komentarjih

15. 1. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
j tanja zagar miki sarac 5

maja Geršak, Gašper Rifelj, Tanja Žagar in Miki Šarac foto: M24

Slovenska pevka je že dolgo prisotna na glasbeni sceni in je v vseh teh letih zagotovo doživela veliko vzponov in padcev, a je hkrati priznala, da ji je bilo v bogati karieri vedno lepo. Seveda se z uspehom pojavijo tudi številne govorice in komentarji. Kako se Tanja sooča z njimi?

Tanja Žagar je pred dvema letoma nastopila v šovu Zvezde plešejo, kjer je na koncu tudi zmagala. Takrat je dejansko tudi prvič javno spregovorila o svojem razmerju z Mikijem Šarcem. Za nas je takrat spregovorila o svojem pogledu, na vse negativne komentarje, ki jih je bila z leti v glasbeni industriji deležna. 

"Ljudje smo si različni, zelo različno podajamo svoja mnenja, poglede, kritiko. Nekdo to počne kulturno, človeško, kdo drug pa žal pogosto s sovražnim govorom. Težko bo spremeniti svet, da bi se vsi spoštljivo pogovarjali in obnašali. Sama lahko poskušam za to poskrbeti pri sebi, svoji družini, svojem otroku. Da ga naučim spoštovanja do življenja, ljudi, sveta, vsega. Upam, da mi bo uspelo," nam je zaupala Tanja, ki je v medijski svet vstopila s štirinajstimi leti in se s tako izpostavljenostjo soočila že takoj na začetku. "Mogoče je bilo najtežje v teh prvih letih, ko smo se srečavale z vsemi grdimi besedami in blatenjem. Bile smo kar zrele punce in smo hitro dojele, tudi s pomočjo Mikija, s katerim smo se o tem veliko pogovarjale, da je to pač del tega poklica, da je neizbežno in da bo vedno prisotno."

Ob tem pa nam je razkrila, da se je preprosto naučila živeti z vsemi komentarji in govoricami. Kaj nam je o soočenju s slednjimi povedala leta 2019?

"Ja. Za vsemi temi negativnimi komentarji, ki jih ljudje zapišejo, mora biti neki razlog. Zakaj se nekdo »vtakne« v drugega na grd način ... Ne pomeni, da je to slaba oseba, morda le ni imela prave vzgoje, nekoga, ki bi ji povedal, da se da kulturno povedati, da ti kdo ni všeč, da je tvoje mnenje drugačno. Sem se pa naučila razlikovati tudi med konstruktivno kritiko in kritiko, kjer gre zgolj za iskanje pozornosti. Žal je slednjih zelo veliko."

prejšnji članek
To je simpatična hči Mance Špik,o drugi nosečnosti pa ...
Svet slavnih
To je simpatična hči Mance Špik,o drugi nosečnosti pa ...
naslednji članek
Alma (Šverc komerc) v resnici seksi in žensteva
Svet slavnih
Alma (Šverc komerc) v resnici seksi in žensteva