ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nives Orešnik razkrila, kdo je v resnici

15. 1. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Nives Orešnik

Nives Orešnik so leta 2012 okronali za miss Slovenije. foto: Miro Majcen/Pop TV

Nives Orešnik poznamo po sledeh, ki jih je za seboj puščala v svetu, a ker jo slednje ne predstavlja v takšni luči, kot bi želela, je sklenila, da se vsem, ki jo ne poznajo najbolje, predstavi skozi lastne oči. 29-letnica namreč ni le nekdanja miss, model in osebna trenerka, pač pa mnogo več kot lahko o njej preberete na spletu …

»Po duši sem umetnica, veliko razmišljam, kdaj sem malce zasanjana, ampak v osnovi sem zelo prizemljena oseba. Po končani gimnaziji v Mariboru sem se vpisala na študij slikarstva, ki sem ga tudi končala. Zaenkrat umetniškega ustvarjanja še nisem dodala med svoje karierne dosežke in ga bom takrat, ko bo čas in ko bom tako začutila. Od nekdaj sem bila športnica, od vrtca sem trenirala gimnastiko, kasneje tudi akrobatiko, trampolin in atletiko, v srednji šoli me je navdušil ples in skozi čas študija sem se spoznala tudi s skupinsko vadbo in se usposobila v tej smeri. Začela sem z željo, da bom inštruktorica zumbe, iz tega pa se je razvilo zanimanje, izobraževanje, odkrivanje novega področja, ki me je navdušilo. Poleg dveh vadbenih studiev sem ustvarila dva svoja vadbena programa, uvajala posameznike v trenersko, ter caditekjsko delo (vaditeljsko), skrbela za zdravje na delavnem mestu zaposlenih v različnih podjetjih. Pred trenerskim delom sem veliko delala kot model. Izkušnje imam z delom doma, kot tudi delom v tujini. Veliko sem potovala, moje življenje ni bilo nikoli dolgočasno in obožujem nove izzive in tako sem v letu 2012 spontano sprejela povabilo na lepotno tekmovanje in postala Miss Slovenije, kar mi je v 14-ih dneh življenje obrnilo na glavo,« je Nives v zapisu povzela svojo pot zanimanj in dosežkov ter se za konec dotaknila še orisa svojih osebnih značilnosti, saj opaža, da jo ljudje dojemajo zelo različno.

Nives Orešnik med poziranjem v resničnostnem šovu Kmetija. foto: Rene Šantić

»Nekaterim se zdim najbolj pozitivna oseba na svetu, drugim se zdim hladna, nekateri se me bojijo, ker sem fit in stroga, spet drugi mislijo, da sem lena in vzvišena ... Nekateri me poznajo samo po tem, kar so o meni slišali ali kaj jim je nekdo povedal o meni. Vem, da nisem najbolj v "trendu" in ker sem iskrena, nisem všeč vsem. Malce sem samosvoja, ampak zmeraj pristna,« je svojo javno predstavitev zaključila Nives.

Nives orešnik

Nives orešnik foto: Arhiv uredništva

Nives Orešnik

Nives Orešnik foto: M24

Nives Orešnik

Nives Orešnik foto: Mateja J. Potočnik

Žamet je v zadnjih nekaj letih na rdečih preprogah med najbolj zastopanimi in Nives Orešnik je bila v tej kraljevsko modri obleki videti kot prava diva.

Žamet je v zadnjih nekaj letih na rdečih preprogah med najbolj zastopanimi in Nives Orešnik je bila v tej kraljevsko modri obleki videti kot prava diva. foto: M24

prejšnji članek
Ana Praznik z ekipo, ki je nikoli ne vidite
Svet slavnih
Ana Praznik z ekipo, ki je nikoli ne vidite
naslednji članek
Elvis v šovu ni zaradi tega, ker si sam ne bi znal najti dekleta
Svet slavnih
Elvis v šovu ni zaradi tega, ker si sam ne bi znal najti dekleta