Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ali Can Yaman res ljubi to lepo italijansko voditeljico

16. 1. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
04-tele-jutranjaptica-ep11-12

Jutranja ptica, Can Yaman foto: Pop TV

Zapeljivo italijansko voditeljico so pred meseci povezovali s poročenim Zlatanom Ibrahimovićem, zdaj pa je očitno zapeljala priljubljenega turškega igralca Cana Yamana.

Turškega igralca Cana Yamana, ki smo ga pri nas lahko spremljali v serijah Jutranja ptica in Ko zadiši ljubezen, na Italijo veže veliko lepih spominov, saj je tam študiral. V zadnjih mesecih pa jo je večkrat obiskal, saj se je pred tedni izkazalo, da bo odigral glavno vlogo v italijanski seriji. Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<. Zdaj pa so se pojavile govorice, da si je v sosednji Italiji našel tudi ljubezen, saj naj bi ga zapeljala lepa voditeljica Diletta Leotta, ki so jo pred meseci po skupnem projektu povezovali tudi z nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem. Voditeljica je takrat razmerje zanikala in poudarila, da se nikoli ne bi zapletla s poročenim moškim. 

Italijanski mediji so tako Cana kot Diletto opazili v istem hotelu, kar dokazujejo tudi objave na družbenih omrežjih. Očividci pa trdijo, da so ju videli tudi v strastnih objemih in da sta si izmenjala kar nekaj nežnosti. 

Voditeljica in igralec govoric zaenkrat še nista komentirala. Za oba pa je znano, da sta se že večkrat na naslovnicah številnih medijev znašla zaradi napačnih informacij. Če so govorice o njunem razmerju resnične, pa bo zagotovo pokazal čas. 

prejšnji članek
Blaž Švab televizije ne gleda
Svet slavnih
Blaž Švab televizije ne gleda
naslednji članek
Hanny šokirala z razkritjem ozadja šova Ugodno oddam sina
Zdravje
Hanny šokirala z razkritjem ozadja šova Ugodno oddam sina