Svet24.si

Triki za snemanje najboljšega videa

lidija bačić Svet24.si

FOTO: Lidija Bačić našla nov vir dohodka

POR000266 Reporter.si

Nekdanji Janšev ministrski kolega sesul ...

dela tonin hiša 2 Svet24.si

Pri Toninovih med epidemijo raste bazen mimo ...

matej-tonin Necenzurirano

Pri Toninovih med epidemijo raste bazen. Kje ga ...

gaga Odkrito.si

Lady Gaga ponuja visoko nagrado za ukradena psa, ...

Kdo si ti? Odkrito.si

Uganete, kdo je tokrat skrit pod masko?

Ali Can Yaman res ljubi to lepo italijansko voditeljico
| K.M.

Ali Can Yaman res ljubi to lepo italijansko voditeljico

Jutranja ptica, Can Yaman, Pop TV

Zapeljivo italijansko voditeljico so pred meseci povezovali s poročenim Zlatanom Ibrahimovićem, zdaj pa je očitno zapeljala priljubljenega turškega igralca Cana Yamana.

Turškega igralca Cana Yamana, ki smo ga pri nas lahko spremljali v serijah Jutranja ptica in Ko zadiši ljubezen, na Italijo veže veliko lepih spominov, saj je tam študiral. V zadnjih mesecih pa jo je večkrat obiskal, saj se je pred tedni izkazalo, da bo odigral glavno vlogo v italijanski seriji. Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<. Zdaj pa so se pojavile govorice, da si je v sosednji Italiji našel tudi ljubezen, saj naj bi ga zapeljala lepa voditeljica Diletta Leotta, ki so jo pred meseci po skupnem projektu povezovali tudi z nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem. Voditeljica je takrat razmerje zanikala in poudarila, da se nikoli ne bi zapletla s poročenim moškim. 

Italijanski mediji so tako Cana kot Diletto opazili v istem hotelu, kar dokazujejo tudi objave na družbenih omrežjih. Očividci pa trdijo, da so ju videli tudi v strastnih objemih in da sta si izmenjala kar nekaj nežnosti. 

Voditeljica in igralec govoric zaenkrat še nista komentirala. Za oba pa je znano, da sta se že večkrat na naslovnicah številnih medijev znašla zaradi napačnih informacij. Če so govorice o njunem razmerju resnične, pa bo zagotovo pokazal čas.