Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gaja Prestor z novo službo in novo kariero

15. 1. 2021; 03.30
Avtor: K.M.
gaja prestor 7 sašo radej

Gaja Prestor foto: M24

Slovenska pevka je razkrila, da jo čakajo novi izzivi.

Simpatična in talentirana slovenska pevka Gaja Prestor je na družbenem omrežju razkrila, da jo na Planet TV čaka nova služba, ob tem pa je dodala, da še ne sme popolnoma razkriti vseh podrobnosti. So pa zato več o novem projektu sporočili na omenjeni televiziji. 

Med novostmi v Planetovi bogati programski shemi bo kmalu tudi magazinska oddaja Planet Vau, ki bo prvič na sporedu v nedeljo, 31. januarja, ob 18.30. Vodila jo bo Gaja Prestor, ki je izkušnje pred kamero nabirala predvsem v glasbenih in modnih projektih, zdaj pa se prvič predstavlja v voditeljski vlogi. 

Magazinska oddaja Planet Vau nas bo ob 31. januarja enkrat tedensko povabila v svet zvezdniškega blišča, življenjskega sloga in trendov tako doma kot po svetu. V oddaji bodo svoj prostor našli bogati in uspešni, pa tudi prihajajoče zvezde in novi vplivneži z družbenih omrežij. Čeprav so družabni dogodki trenutno na pavzi, bomo v prihodnje poročali tudi o njih ter predstavljali trende prihodnosti, v studiu pa bomo gostili znane goste iz sveta mode in zabave ter slovenske glasbenice in glasbenike.

"V oddaji bi rada izpostavila tudi slovenske glasbenike, mlade ustvarjalce," pravi voditeljica Gaja Prestor, ki nas bo od konca januarja enkrat tedensko povabila k ogledu oddaje Planet Vau. Čeprav se Gaja prvič predstavlja v voditeljski vlogi, kljub mladosti že več let uspešno gradi svojo pevsko kariero in je eden najbolj priljubljenih slovenskih obrazov na družbenih omrežjih, na Instagramu ima tako na primer skoraj 60 tisoč sledilcev. Posnela je več glasbenih uspešnic in sodelovala na tekmovanju EMA 2020, zdaj pa jo bo občinstvo spoznalo tudi v vlogi voditeljice, ki jo bo glede na vse pretekle uspehe v svoji karieri zagotovo opravila z odliko. "V oddaji me bodo ljudje še malo bolje spoznali, saj sem se doslej predstavljala v bolj glasbeni vlogi. To bom malce popeljala tudi v oddajo, saj je del mene," je še povedala.

prejšnji članek
Fizični znaki tesnobe in depresije
Zdravje
Fizični znaki tesnobe in depresije
naslednji članek
6 točk, kjer se zbira negativna energija
Življenjski slog
6 točk, kjer se zbira negativna energija