tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Tedenski horoskop: čas je za akcijo na vseh področjih
| Andreja Novak/Dobrakarma.si

Tedenski horoskop: čas je za akcijo na vseh področjih

Vodnar, Pixabay

Delovni teden vas bo vabil v akcijo na vseh področjih. Sonce pride v znamenje svobodnega vodnarja – vodnarji, vse najboljše!

Prvi krajec v biku vas bo podprl pri dobrih načrtih in nadaljevanju izpolnjevanja novoletnih želja ter drugih stvari, ki jih želite čim prej uresničiti. Vse, kar je povezano z obiljem in materialnostjo, naj pride v ospredje. Poskrbite za svoj videz, v tem tednu bo šlo vse lažje.

Slovenski pregovor: Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: ***
Nemir vas bo preganjal, a ga boste predajali naprej, zato ne boste niti pozorni nase in na svoje počutje. To vam lahko zagreni delovne dni, zato si namenite pozornost. Vikend vam bo bolj naklonjen, a vseeno ne pretiravajte z druženjem in vehementnimi obljubami.
Ljubezen/odnosi: ***
Nemirni in nestrpni boste, saj se ljudje ne bodo tako hitro odzivali na vaše predloge in ideje, kot ste pričakovali. Ne silite jih v nič, saj boste dosegli nasprotni učinek, in četudi bi jih uspeli prepričati, da pohitijo, bi se stvari zapletle drugje.
Posel/denar: ***
Zaradi nestrpnosti boste v določenih pogledih hitri pri delu, a ne boste premogli vztrajnosti in potrpežljivosti za zaključke. Sodelavci se vas bodo izogibali, saj vam ne bodo mogli nič dopovedati. V sredo in četrtek bodite previdni, da se ne zapletete v prepire ali nezgode pri delu.
Nasvet tedna:
Dajte raje času čas in se posvetite fizičnemu telesu, saj vas bo ravno to odmaknilo od pretiranega obremenjevanja. Bolj ko boste razgibani, manj bremen boste čutili pri razmišljanju in pogovarjanju.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: *
To ni prav najugodnejši teden. Psihično boste bolj na tleh. Že na začetku se vam bo zdelo, da so vsi pozabili na vas. Po sredi pa vam bo žal, da se to ni zgodilo, saj vas bodo bližnji pa tudi daljni sorodniki dokaj hitro spravili ob živce.
Ljubezen/odnosi: ***
Zdelo se vam bo, da vsi želijo nekaj od vas in vam tega ne povedo na dober način. Še posebej starejša oseba si bo dovolila po vaših merilih čisto preveč posegati v vaš način življenja. Ne boste mogli poslušati niti dobronamernih nasvetov, kaj šele resnične kritike.
Posel/denar: ***
V dobro voljo vas bodo spravili prijatelji in/ali finančno stanje ter darila, ki jih boste prejeli v petek dopoldne. Misli se bodo vrtele okoli varčevanja in načrtovanja, kar vas bo motiviralo. Vikend bo spet bolj miren, a boste to zdaj znali ceniti.
Nasvet tedna:
Naredite največ, kar lahko, da svojemu telesu nudite svež zrak in dovolj razgibavanja, saj je to edina stvar, ki vas bo naravnala vsaj v nevtralno, če že ne v najbolj pozitivno smer. Izogibajte se tudi preveč vročim prostorom, saj bodo okrepili slabo počutje.

Dvojčka 21. 5.–20. 6. 
Počutje: ****
Nemirni boste, a v pozitivnem smislu. Uresničevali boste svoje ideje korak za korakom, kar vam bo dalo še dodatne energije in navdušenja nad spremembami.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne razumete, zakaj se bližnji in okolica ne vključijo v dobro dogajanje, ki ga ponujate ali se že dogaja. V petek bodite pozorni, da se ne boste odzivali na njihovo nervozo ali da vas čakanje drugih, da se izjasnijo ali naredijo potrebne stvari, ne izčrpa. To vas tudi sicer ustavlja, da ne izpeljete potrebnih stvari do konca.
Posel/denar: ****
Dinamični boste in ne boste se želeli ustavljati, saj boste polni energije in vas bo samo delo in sodelovanje še bolj aktiviralo. Želeli boste narediti vse, kar imate v načrtu, ali vsaj delovati, dokler se ne utrudite. Sledila bo finančna nagrada.
Nasvet tedna:
Zavedajte se, da niso vsi tako odzivni kot vi, in če boste sprejeli to kot dejstvo, bo življenje postalo bolj preprosto in smiselno. Veliko lažje boste načrtovali in se uspešno organizirali. Vikend vam bo pisan na kožo in sprostili se boste ter začeli bolj sproščeno upati v prihodnost.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Zajelo vas bo nenavadno počutje, a se ne ustrašite, da boste zboleli. To bo samo notranja priprava na aktivnosti, ki jih je smiselno izpeljati v tem obdobju, in morebitna vročica bo znamenje življenja, da zdaj ni čas za spanje.
Ljubezen/odnosi: ***
Želeli se boste pokazati v najboljši luči, še posebej partnerju ali simpatiji. Ne skrivajte svojega resničnega počutja, če želite, da je med vama razumevanje. 
Posel/denar: ***
Osredotočite se na svoje materialne potrebe in uredite vse, kar lahko. Ne glejte samo v eno smer, na primer koliko denarja potrebujete, da uredite svoj dom in si zagotovite materialno varnost. Usmerite se v obratno smer – v posel, kjer boste lažje videli, koliko lahko zaslužite v danem obdobju, in če se boste dobro organizirali, vas bo zajelo navdušenje nad vsemi možnostmi.
Nasvet tedna:
Zapišite si seznam veščin, ki jih obvladate, in jih ponudite okolici, lahko jih uporabite tudi za pogovore o napredovanju. Ne zapletajte se v čustva in v preteklost, če le lahko, ohranite pozornost na sedanjosti in sebi.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Zanimivo obdobje, v katerem boste odkrivali, kako malo vas bližnji poznajo. A vas to ne bo motilo, še bolj se boste osredotočili nase. Sobota bo odlična za izlete, sodelovanja in dobra druženja. V nedeljo boste dojeli, kje vse izgubljate čas in moč. Sprejeli boste odločitve za prihodnost.
Ljubezen/odnosi: **
Precej se vam bo dogajalo in presenečeni boste, ko boste spoznali, da vaši bližnji tega ne opazijo. Zato boste bolj pozorni na odnose, a hkrati ne boste želeli ustvarjati drame.
Posel/denar: ***
Od torka naprej se boste počutili svobodnejše in domišljija vas bo rešila pred dolgočasno družbo ali službo. Počutje se vam bo v sredo poslabšalo, zato ne pretiravajte z obljubami, saj je čas, da sledite svojim načrtom in ne podpirate lenobe drugih, še posebno ker ne bodo ne hvaležni ne veseli tega.
Nasvet tedna:
Nadaljujte z notranjo stabilnostjo in ne glede na dogajanje v okolici negujte notranji mir in svojo samozavest. Samo tako boste lahko izpeljali svoje življenje v smeri, da boste pomagali bližnjim, ko bo treba.

Devica 23. 8.–22. 9. 
Počutje:***
Imeli boste občutek, da ste v dogajanju izviseli in da vsi drugi nekaj vedo, česar vi ne. To vam bo povzročalo nemir in v izražanju boste previdnejši, iskali boste potrditve za svoja predvidevanja.
Ljubezen/odnosi: ***
Prisluhnite bližnjim in jim dovolite, da izpeljejo vse ideje in to, kar jih veseli, pri tem ne dodajajte svojih nasvetov. Samo opazujte in se sproščajte, kar bo povsem dovolj. Tako boste izboljšali odnose brez truda, kar bo za vas nova izkušnja. 
Posel/denar: **
Imeli boste številne ideje, ki pa ne bodo padle na plodna tla. Še tiste po vašemmnenju najbolj močne bodo razvodenele takoj, ko jih boste predali naprej. Zato počakajte na ugodnejše razmere, da vas zvezde ponovno podprejo.
Nasvet tedna:
V tem času se raje spočijte, lenarite in opravljajte rutinska dela, saj vse ostalo res ne bo šlo najbolje. Če strahovi ne bodo popustili, se bolj usmerite v fizično telovadbo in poskrbite za redno gibanje v naravi, da se strahovi ne bodo razvili v fobije in vas čisto okupirali.

Tehtnica 23. 9.–23. 10. 
Počutje:**
Ne bo najboljši teden, a boste zadovoljni, če boste izpolnili svoje načrte, kar pa lahko storite z lahkoto. Vseeno se vam bo zdelo, da ste v praznem teku, saj bo okoli vas toliko manj vznemirjenja in dogajanja.
Ljubezen/odnosi: **
Ne spreminjajte načrtov zaradi muhavosti drugih, tudi ne zaradi tako imenovanih daril, kjer se morate vi potruditi bolj kot tisti, ki vam darilo daje. Samo dovolite drugim, da počnejo stvari po svoje, in se niti čustveno ne vpletajte. Samo sprostite se.
Posel/denar: ***
Držite se rutine, ki ste si jo zastavili tako poslovno kot osebno, saj boste tako optimalno sledili življenju. Pozornost ohranjajte na sebi in sledite novim navadam, ki jih želite vpeljati v življenje. Vse vam bo teklo dobro, zato nadaljujte v tej smeri.
Nasvet tedna:
Ta teden ne kupujete ničesar, ne glede na to, kako mamljive ponudbe boste dobivali. Ne boste namreč zadovoljni s prejetim, saj ne bo nič tako, kot ste načrtovali, in boste samo nesrečni zaradi tega ter še brez denarja.

Škorpijon 24. 10.–22. 11. 
Počutje: **
Nestrpni boste in iskali možnosti sprostitve, a bo vse, česar se boste lotili, še okrepilo nemir. Nesrečni boste, ker vas bo vsaka stvar tako utrudila. V petek boste bolje razpoloženi, možnost prijetnih zmenkov ali pogovorov je velika, zato se ne skrivajte in ne zapirajte med štiri stene.
Ljubezen/odnosi: *
Ljudje se odzivajo na vaše počutje, zato se ob vas ne bodo najbolj sprostili. Ne obsojajte jih, temveč se vi sprostite in tako ustvarite boljše ozračje za razumevanje. 
Posel/denar: ***
Načrti se bodo odvijali drugače, kot ste pričakovali, a tudi vi delujete drugače kot običajno. Zato se ne obremenjujte, pomembno je samo, da ne izgubite stika s tem, kar bi radi uresničili, in si dovolite, da s čustvi pokažete interes tam, kjer ga imate. Več projektov je šlo namreč v slabo smer ravno zaradi vašega ponosa ali mišljenja, da je treba čustva skriti in jih na plano spustiti samo ob posebnih trenutkih.
Nasvet tedna:
Izkoristite vikend in pokličite tiste ljudi, ki so neprestano v vaših mislih, četudi ne veste, kaj bi jim rekli. 

Strelec 23. 11.–21. 12. 
Počutje: ****
Srečni boste in dober nemir se vas bo loteval, kot tik pred zaljubljenostjo. Domišljija se vam bo krepila in z lahkoto si boste predstavljali optimalne spremembe, ki si jih želite.
Ljubezen/odnosi: ***
Druge boste dojemali površinsko in se ne boste želeli poglobiti v njihovo počutje, saj vas to razočara. Do srede boste želeli zaključiti stvari, ki vas mučijo, in pri tem ne boste veliko razmišljali. Dovolj vam bo že, da se rešite tistih, ki vam grenijo življenje.
Posel/denar: ***
Rutinska dela vas bodo obremenjevala in morda jih boste prekinili zgolj zaradi naveličanosti. Vsaj malo se poglobite v svoje finančno stanje, da ne boste načrtovali stvari, ki se ne bodo izšle. Odmaknite se od dela, ki vam ne prinaša denarja, saj vam potem zmanjka časa za ljubezen, prijateljstva in tiste ljudi, ki vas osrečujejo.
Nasvet tedna:
Koristno je, če ideje iz bujne domišljije spravite na realna tla, vsaj na papir. Tako boste lahko bolj konkretno pogledali vanje in začeli tudi delovati v smeri izpolnitve. Ugoden čas za to bo v nedeljo.

Kozorog 22. 12.–20. 1. 
Počutje: ****
Koristne informacije boste prejeli in velike spremembe, ki jih načrtujete, se bodo začele sestavljati v prav dober načrt, ki vam bo dal optimizma. Ne glede na to, da se časovno še ne bo vse tako hitro izšlo, boste zadovoljni, da se stvari vsaj odvijajo v smer, ki vam je pogodu.
Ljubezen/odnosi: ****
Vikend vam bo všeč, saj boste končno prišli malo bolj v ospredje ter začutili pravi smisel življenja, sodelovanja in tudi igranja. Sprostite se, načrtujte, sodelujte, pogovarjajte se ... Samo zaživite.
Posel/denar: ***
Ne zaustavljajte dogajanja in ne zapletajte stvari, ki so zares prav preproste. Če vas je strah sprememb, lahko to jasno poveste in prihranite večje drame. Sodelujte vsaj s tistimi, ki vam ponujajo roko v pomoč, in si dovolite, da se spremembe že začnejo dogajati.
Nasvet tedna:
Preveč ste se navadili na čakanje, na počasne spremembe ter na to, da drugi naredijo poteze in se lahko vi potem samo odzovete. Aktivirajte se in začnite biti akter v svojem življenju. Samo tako boste ugotovili, kako sproščeno je lahko življenje.

Vodnar 21. 1.–18. 2. 
Počutje: *****
Sonce ta teden pride v vaše znamenje, kar pomeni, da se začenja obdobje večje samozavesti in seveda podpore v vseh stvareh, kjer ste osebno vpleteni. Če se vam počutje ne bo izboljšalo, se samo sprostite in začnite delovati bolj egoistično.
Ljubezen/odnosi: ****
Z lahkoto boste razmišljali, z optimizmom zrli v prihodnost in kar naenkrat boste ugotovili, da se v vas prebuja nov red, nov sistem delovanja, s katerim zelo jasno živite, in še vam ostane čas zase. To boste želeli predati tudi drugim, a ne bo šlo, saj nimajo takšne podpore zvezd kot vi.
Posel/denar: ****
Ne usmerjajte pozornosti na druge, še posebno kadar je očitno, da vas želijo samo sprovocirati. Raje to energijo porabite za kaj bolj smiselnega. Priložnosti so številne, zato izbirajte tiste, ki so vam najbolj všeč. 
Nasvet tedna:
Vodnarji, veselite se, saj vas zvezde vse bolj podpirajo. Vaš zavetnik Uran vam bo dajal številne ideje in potrebno energijo, da v tem letu uresničite vse tiste materialne želje, ki vam največ pomenijo.

Ribi 19. 2.–20. 3. 
Počutje: ****
Sproščeni boste in pripravljeni na različna dogajanja.
Ljubezen/odnosi: ***
Domišljija in načrtovanje vam bosta v užitek, a rutinska dela malo manj, kar vas bo odmikalo od vsega, kjer je sicertreba vztrajati in stvari narediti do konca. Zato boste namrgodeni in se boste morda celo prepirali z bližnjimi, ki vas bodo spodbujali, da zaključite začete stvari.
Posel/denar: ***
Preveč lahkotno boste jemali svoje obveznosti in jih obravnavali kot svoj hobi, kar bo nekatere sodelavce zmotilo. Skozi pogovore lahko ugotovite, koliko časa in energije drugi posvečajo skupnemu delu in da se sami včasih resnično bolj igrate posel, namesto da bi ga izvajali.
Nasvet tedna:

Morda vam bo primanjkovalo vitaminov za dobro zbranost, zato poskrbite za ustrezno prehrano in dovolj gibanja na svežem zraku, da ne boste odličnih priložnosti spet prestavili za nekaj mesecev. Zvezde vas zdaj priganjajo, da sledite začetim korakom ter pokažete sebi in drugim, da zmorete in lahko zaživite točno tako, kot sanjarite.