Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Drugi obraz mirne Dragane

19. 1. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
ugodno-oddam-sina

Dragana foto: Nova TV

Preden se je poslovila, se je izkazalo, da ni takšna, kot se je predstavila udeležencem šova in javnosti.

Izkazalo se je, da Dragana ni igrala pošteno, saj se je podala v bitko za Markovo srce kljub temu, da ni samska ženska. Mamica tedaj osemletnega dečka je sicer večkrat poudarila, da je zunaj nihče ne čaka, a kot so razkrile njene sotekmovalke, temu le ni bilo tako.

Medtem ko je mama Ana od deklet prejela vest o Dragani in razočarano ugotovila, kako zelo se je motila, se je Marko namenil, da jo odvede n zmenek in ji ponudi še eno priložnost. A čeprav se je zdelo, da sta preživela lepo skupno druženje, jo je ob koncu presenetil z izjavo, da ni prava izbira zanj. »Danes odhajaš, v življenju se ne vidim ob tebi,« je bil kratek in jedernat Marko, ki je za trenutek osupnil Dragano, saj ni pričakovala, da jo bo izločil.

Dragana je zapustila šov. foto: Nova TV

A hip zatem se je zbrala in tako Marku, kot gledalcem pokazala še druge odtenke svoje osebnosti. »Vesela sem, da grem. Pravzaprav sem utrujena od tega, da sem tukaj. Absolutno nisi moj tip,« se je odzvala Dragana, Marko pa je ocenil, da se je zgolj obrambno odzvala. »Če bi ji rekel, da ostaja in da čutim, da je nekaj med nama, verjamem, da bi rekla, da tudi ona čuti nekaj do mene,« je sklenil Marko, Dragana pa je zaključila, da je tipičen moški, ki govori neumnosti in da je pač nekoga moral izločiti.

prejšnji članek
Oče Dese Muck presenetil pri 90-ih letih!
Svet slavnih
Oče Dese Muck presenetil pri 90-ih letih!
naslednji članek
Horoskop: Vodnarje čaka največ podpore
Horoskop
Horoskop: Vodnarje čaka največ podpore