Svet24.si

Preverite, kako narediti popolno lepotno ...

lady gaga Svet24.si

Lady Gaga z ganljivim sporočilom sprehajalcu ...

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Jennifer Lopez Odkrito.si

Kdaj bi se lahko Jennifer Lopez poročila?

bruno in martina Njena.si

Klepet z Brunom: Slovo od Martine, nova ljubezen ...

2Cellos napovedala vrnitev?
| K.M.

2Cellos napovedala vrnitev?

2Cellos-2.jpg, arhiv

Oktobra 2018 je slovensko-hrvaški glasbeni dvojec presenetil z odločitvijo, da se, začasno, kot dvojec poslavljata z odrov. Je zdaj čas za vrnitev?

"Naredila bova zdrav počitek, povzeti vse v glavi in ko prideva k sebi, če prideva, greva lahko zopet naprej," je oktobra 2018 za hrvaške medije povedal Stjepan Hauser. Težava je bila predvsem v tem, da sta kot glasbeni dvojec močno pretiravala, Luka Šulić pa si je zaželel tudi več časa za družino. Zdaj pa številni verjamejo, da sta po letu, ki glasbenikom zagotovo ni bilo namenjeno, napovedala, da je končno čas za vrnitev. 

Glasbenika sta na uradni skupni Facebook strani 2CELLOS objavila posnetek svoje različice pesmi Smooth Criminal, ki ju je pred desetimi leti izstrelil med svetovne zvezde. Ob posnetku pa sta zapisala pomenljivo sporočilo, ki bi lahko namigovalo na njuno vrnitev. "Ko sva ta video pred desetimi leti prvič objavila na YouTubu, je za vedno spremenil najini življenju. Kdo ve, kaj se bo zgodilo ..." Ob tem pa sta pripela še simbol obraza, ki mižika. 

Objava, ki bi sicer lahko namigovala, na vnovično združitev, je po drugi strani lahko zgolj spomin ob desetletnici javnega delovanja dvojca, za katerega vseeno številni upajo, da se bosta kmalu vrnila tudi v obliki, v kateri sta navdušila javnost. 

V zadnjih dveh letih sta se sicer Luka in Stjepan posvečala svojim lastnim glasbenim karieram in številnim samostojnim projektom. Luka pa seveda tudi svoji družini. Ob prehodu v novo leto pa je sporočil, da z ženo Tamaro pričakujeta tretjega otroka. Več o tem si lahko preberete >>TUKAJ<<