GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

2Cellos napovedala vrnitev?

20. 1. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
2Cellos-2

2Cellos-2.jpg foto: arhiv

Oktobra 2018 je slovensko-hrvaški glasbeni dvojec presenetil z odločitvijo, da se, začasno, kot dvojec poslavljata z odrov. Je zdaj čas za vrnitev?

"Naredila bova zdrav počitek, povzeti vse v glavi in ko prideva k sebi, če prideva, greva lahko zopet naprej," je oktobra 2018 za hrvaške medije povedal Stjepan Hauser. Težava je bila predvsem v tem, da sta kot glasbeni dvojec močno pretiravala, Luka Šulić pa si je zaželel tudi več časa za družino. Zdaj pa številni verjamejo, da sta po letu, ki glasbenikom zagotovo ni bilo namenjeno, napovedala, da je končno čas za vrnitev. 

Glasbenika sta na uradni skupni Facebook strani 2CELLOS objavila posnetek svoje različice pesmi Smooth Criminal, ki ju je pred desetimi leti izstrelil med svetovne zvezde. Ob posnetku pa sta zapisala pomenljivo sporočilo, ki bi lahko namigovalo na njuno vrnitev. "Ko sva ta video pred desetimi leti prvič objavila na YouTubu, je za vedno spremenil najini življenju. Kdo ve, kaj se bo zgodilo ..." Ob tem pa sta pripela še simbol obraza, ki mižika. 

Objava, ki bi sicer lahko namigovala, na vnovično združitev, je po drugi strani lahko zgolj spomin ob desetletnici javnega delovanja dvojca, za katerega vseeno številni upajo, da se bosta kmalu vrnila tudi v obliki, v kateri sta navdušila javnost. 

V zadnjih dveh letih sta se sicer Luka in Stjepan posvečala svojim lastnim glasbenim karieram in številnim samostojnim projektom. Luka pa seveda tudi svoji družini. Ob prehodu v novo leto pa je sporočil, da z ženo Tamaro pričakujeta tretjega otroka. Več o tem si lahko preberete >>TUKAJ<<

prejšnji članek
Se Krešo poslavlja od serije Šverc komerc?
Svet slavnih
Se Krešo poslavlja od serije Šverc komerc?
naslednji članek
S tem programom v 4 tednih do zavidljive postave!
Zdravje
S tem programom v 4 tednih do zavidljive postave!
#obraziavenija
obraziavenija