Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar končno razkril hčerkino ime

22. 1. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Lado Bizovičar

Lado Bizovičar foto: Pop Tv

Deklica bo letos avgusta praznovala že tretji rojstni dan, a sta Lado in njegova izbranka Anela njeno ime vztrajno skrivala pred javnostjo. Zdaj pa je Lado ime očitno končno tudi javno potrdil.

Slovenski igralec in voditelj Lado Bizovičar, ki je pred dnevi navdušil z novim formatom komedije Optimisti, ki jo pripravlja skupaj s kolegoma Janezom Hočevarjem Riflom in Goranom Hrvačaninom, svojo zasebnost več ali manj uspešno skriva pred javnostjo. Vseeno avgusta 2018 ni mogel skriti, da se je z izbranko Anelo Šabanagić razveselil rojstva hčerkice, katere imena pa ni želel izdati javnosti. 

Anela foto: Revija Zvezde

Vse do zdaj, ko je to naredil posredno. V najnovejši številki revije Obrazi Avenija je v enem izmed vprašanj omenjeno tudi dekličino ime, ki pa ga Lado ni zanikal, preprosto je zgolj odgovoril na postavljeno vprašanje. Lado je namreč odgovoril, kdo ga je bolj karakterno spremenil, izbranka ali hči. Odgovor in ime pa boste morali poiskati v aktualni številki revije Obrazi Avenija, saj Lado imena ni izdal nam in ga zaradi spoštovanja ne bomo delili z javnostjo. 

Revijo Obrazi Avenija lahko že kupite pri vseh prodajalcih časopisov, spletno različico pa najdete tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Drastična preobrazba Mojce iz MasterChefa
Resničnostni šovi
Drastična preobrazba Mojce iz MasterChefa
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Josipa gre znova pod nož
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Josipa gre znova pod nož