Miki Vlahovič Dobra karma

Trenutno je naš pevec brez denarja in dela - in ...

lady gaga Svet24.si

Lady Gaga z ganljivim sporočilom sprehajalcu ...

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Jennifer Lopez Odkrito.si

Kdaj bi se lahko Jennifer Lopez poročila?

ana-soklič Odkrito.si

Ana Soklič: Ni vsaka skladba primerna za veliki ...

Drastična preobrazba Mojce iz MasterChefa
| V.M.

Drastična preobrazba Mojce iz MasterChefa

Masterchef Slovenija, Tomo Jeseničnik

Lanskoletna tekmovalka šova MasterChef, Mojca Kravina, se je prepustila spretnim prstom lepotne mojstrice in doživela osupljivo preobrazbo. Slednja je nekaj posebnega tudi zaradi tega, ker je nastala v dobrodelnem duhu. Bomo preverili, kaj se je dogajalo? Dajmo!

Mojca Kravina je tista simpatična tekmovalka, ki se je morala od šova MasterChef Slovenija predčasno posloviti zaradi plesne nezgode v zakulisju. Čeprav se je s svojo simpatično naravo mnogim vtisnila v spomin, pa verjamemo, da je v teh dneh zagotovo ne boste prepoznali. Zakaj, se sprašujete? Zaradi spontane preobrazbe, ki se je nepričakovano odvila po sestanku s poslovnim partnerjem.

»Moji lasje so vedno 'občutljiva tema'. To vedno terja predpriprave, priprave in meditacije, da nastanejo osnovni pogoji za spremembo. Ampak tokrat pa ne vem, kaj mi je bilo. V glavnem, nič hudega sluteč sredi poslovnega svetovanja, mi mimoidoča žena svetovalca “svetuje” drastično spremembo videza. No, seveda je frizerka in to ena zelo dobrih. In jaz ji odvrnem: ok,« je na družbenem omrežju povzela trenutke pred spontano akcijo Mojca, ki je s pristankom na preobrazbo osupnila mojstrico striženja Lili Valenčak. Slednja je želela videz Mariborčanke popestriti že pred vstopom v šov, a ustvarjalka omak Pekočko ni o tem želela niti slišati. No, a tokrat je Lili s svojimi mimobežnimi namigi doživela precej drugačen odziv …

Foto: Lili Valenčak - Preobrazbo Mojce Kravina je izvedla Lili Valenčak iz frizerskega salona Miša.

»Tudi mene se da šokirati, Mojca je sedla na stol in rekla:"Ti samo reži.",« se smeji Valenčakova in dodaja, da niti ni imela časa razmišljati ali se Mojca morda šali, saj jo je preveč prevzel dobrodelni namen preobrazbe. Mojca in Lili sta se namreč pridružili odmevni dobrodelni zbiralni akciji las, v okviru katere bo britanska fundacija Mala princeska brezplačno izdelala lasulje.

»Ko je treba pomagati, ko gre za otroke, je niti nisem imela časa vprašati, če se šali. Mojca je tako darovala lase, jaz pa sem tudi z veseljem sodelovala, saj s tem pomagamo malim princeskam, da jih malo razveselimo, takrat, ko jim je najtežje, takrat, ko od zdravljenja izgubijo svoje laske. Darujete lahko tudi vi,« je k dobrodelni akciji povabila lepotna mojstrica, ki se je Mojčine preobrazbe lotila tudi s profesionalnim ličenjem.

Kako veliko spremembo je doživela Mojčina podoba, si lahko ogledate na priloženih fotoutrinkih.

Neverjetno, kajne? Bravo Lili in Mojca!

Nikoli mi ni težko pomagati, če le lahko in če znam ? Držim se preprostega načela, da vedno pomagaj, morda si edini, ki...

Objavil/a Mojca Kravina dne Sreda, 20. januar 2021