GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec na preizkušnji izgubil mnogo kilogramov in las

23. 1. 2021; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
jure1

Jure Ivanušič foto: Mediaspeed

Igralec Jure Ivanušič je v letu 2020 pretekel kar tisoč kilometrov. 'Tekel sem prek vseh svojih izgovorov, predsodkov, čez bolečine, lenobo, v dežju in snegu ...'

Jureta Ivanušiča poznamo predvsem kot odličnega igralca, glasbenika, skladatelja, skratka človeka tisočerih talentov, ki je nedavno imenitno upodobil še znamenitega Ludwiga van Beethovna. Slovi pa tudi kot človek, ki zna, kot se za umetnike spodobi, življenje zajemati z veliko žlico. Zato so bili mnogi začudeni, ko se je 3. januarja lani slovesno zaobljubil, da bo v letu 2020 nekaj storil za svojo kondicijo.

Jure z družino foto: Revija Zvezde

»Začel sem s tekmo in moja volja je bila na železni preizkušnji. Tekel sem prek vseh svojih izgovorov, predsodkov, čez bolečine, lenobo, v dežju in snegu, mimo neumnosti, ukrepov, odlokov, zmede ter strahu vsega leta in do konca leta 2020 pretekel milijonti meter. Tisoč kilometrov,« je bil ponosen Jure, ki je to preračunal v razdaljo: prišel bi od Ljubljane do Berlina ali do Beograda in nazaj.

»Izgubil sem mnogo kilogramov pa tudi las. Pa tudi jeze in morebitne tesnobe. Skratka, nemogoče je mogoče,« je modro sklenil v smehu in se odločil tudi letos obuti tekaške copate.

Jure Ivanušič

Jure Ivanušič foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Prometna nesreča Davida Urankarja
Svet slavnih
Prometna nesreča Davida Urankarja
naslednji članek
Znana Slovenka kmalu po porodu zbolela za Covid-19
Svet slavnih
Znana Slovenka kmalu po porodu zbolela za Covid-19