Svet24.si

Triki za snemanje najboljšega videa

čiščenje Svet24.si

Najboljša strategija za prvo spomladansko ...

POR000266 Reporter.si

Nekdanji Janšev ministrski kolega sesul ...

Janez Poklukar Svet24.si

Južnoafriška različica koronavirusa tudi v ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Dara Bubamara Odkrito.si

158 kilometrov na uro, brez rok na volanu!

ugodno-oddam-sina Njena.si

Natali pojasnila, kaj si v resnici misli

Igralka serije Šverc komerc spregovorila o zlorabi
| K.M.

Igralka serije Šverc komerc spregovorila o zlorabi

Karmen Sunčana Lovrić, Promocijski material

Na družbenem omrežju je o nespodobnem obnašanju in tudi zlorabi spregovorila igralka Karmen Sunčana Lovrić, ki v seriji Šverc komerc upodablja Gabi, nekdanjo ženo Toma Bobana.

Pred dnevi je beograjska igralka Milena Radulović policiji prijavila priznanega učitelja in lastnika beograjske igralske šole Miroslava Mika Aleksića, saj naj bi jo v času šolanja večkrat spolno napadel. Žrtev naj bi bilo vsaj met, toliko ga je policiji vsaj prijavilo. Več o tem si lahko preberete TUKAJ (kliknite)

Zdaj pa je o zlorabah v panogi spregovorila tudi 34-letna hrvaška igralka Karmen Sunčana Lovrić, ki v seriji Šverc komerc kot gostujoča igralka upodablja zapeljivo Gabi. 

"Odločila sem se za igro, ali pa se je ona odločila zame. Bila sem mlada in dobila sem ponudbo za film, režiser je predlagal, da se dobimo pri njemu doma, ker je lažje, prišla bi še druga igralka in producent. Seveda sem pristala, a seveda ni bilo v redu. Rekel je: Ker se boš mogla sleči v filmu, se sleči že zdaj, na zapeljiv način. Ker boš morala 'pušiti' (moški spolni organ), mi kar pokaži, kako bi to naredila. Zelo nespretno, nesigurno in razočarano sem pobegnila, vloge seveda ni sem dobila, morda ni niti obstajala, kdo ve, Me pa zanima, če je obstajala tista igralka pred mano in ali se je slekla," je med drugim zapisala igralka, za katero pa ta izkušnja ni bila edina. Vsiliti se ji je recimo želel tudi zelo starejši soigralec, s katerim je šla, predvsem zaradi tega, ker ga je zelo spoštovala, na večerjo, saj sta cel dan delala. Po večerji je rekel, da jo bo odpeljal domov, namesto h njej pa je zapeljal k sebi in jo tam še na silo poljubil. Sama priznava, da je, namesto, da bi ga udarila, začela iskati izgovore, zakaj mora oditi domov. Na koncu pa je bila kriva ona, ker je sproščena, se smeje, ker je sploh sprejela vabilo na večerjo. 

Zapis je zaključila predvsem s trditvijo, da se ne misli spreminjati, ugašati, zatirati svoje seksualnosti, svoje pameti in niti svojih pravic ter svobode. Ker zakaj bi se ženske morale spreminjati, zato, da jih moški ne bi zlorabljali in napadali. "Koliko nas je takšnih, ki se počutimo krive, ki nam je žal, da se nismo opravičile, čeprav nikoli nismo bile krive," se še sprašuje in izraža podporo vsem, ki so se opogumile in prijavile svojega napadalce ter z javnostjo delile svoje zgodbe. "Niste krive, niste same, hvala vam."