Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uradno: Kate in William z novim družinskim članom

25. 1. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton, princ william

foto: Profimedia

Kar nekaj časa se je namigovalo, zdaj pa je informacija postala tudi uradna.

Kraljeva družina, predvsem vojvoda William in vojvodinja Kate, se velikokrat sooča z govoricami o novih družinskih članih. Zadnje govorice pa so se izkazale za resnične, saj sta se Kate in William že razveselila novega družinskega člana. 

Sredi meseca novembra se je družina namreč poslovila od dolgoletnega pasjega prijatelja, koker španjela Lupa, ki je bil potomec psa Elle, ki je bil nekoč v lasti vojvodinje Kate. Družina je bila takrat popolnoma strta, a je zdaj v javnost prišla informacija, da si čas krajšajo z novim družinskim članom. Spet gre za psa iz istega legla, iz katerega je prihajal Lupo, potomca njegove sestrice Lune, družini pa ga je podaril brat vojvodinje James. Pasji prijatelj naj bi se jim sicer pridružil še pred Lupovo smrtjo, saj so upali, da ga bo mladiček nekoliko poživil. 

Pasji mladiček, prav tako koker španjel, je po vsej verjetnosti s kraljevo družino že od julija 2020, ko je James na družbenih omrežjih zapisal, da se od šestih mladičkov poslavlja. Mladički so bili takrat stari 56 dni. 

"Žalosten sem, ker vas moram gledati, kako odhajate, in ja, morda bom jokal, ampak bo prisotna tudi sreča, saj je vsak vaš dom polen ljubezni," je takrat zapisal na Instagramu.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Spremenjena Nives ustvarja sanjske ženske!
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Spremenjena Nives ustvarja sanjske ženske!
naslednji članek
Slovenska pevka izgubila mamo, zanosila in izgubila otroka
Svet slavnih
Slovenska pevka izgubila mamo, zanosila in izgubila otroka