gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čustvena stiska Savine Atai

26. 1. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
savina-atai

Savina Atai foto: Instagram

»Če si ne dopustimo, da smo včasih žalostni in prestrašeni, ne moremo biti pogumni in močni. Naša prava moč se skriva v ranljivosti in iskrenosti,« opominja sebe in druge Savina, ki se je v minulih dneh znašla v čustveni stiski.

To zgodovinsko obdobje bitke z novim koronavirusom vsak izmed nas prestaja na svoj način. Nikomur pa ni lahko, tudi tistim ne, ki obvladajo premnoge duhovne veščine za obvladovanje stresa in nemira. Že občutek pogrešanja je nekaj, na kar svet ni bil pripravljen. Tudi Savina Atai se sooča s paleto razburkanih čustev, ki se rojevajo daleč stran od njenega rodnega doma. S spletnimi prijatelji je tako iskreno delila tesnobo, zaradi katere se je smilila sama sebi in bila hkrati jezna, ker ne uvidi vsega tsitega, za kar bi bila lahko hvaležna.

»Cel dan sem bila v pižami ... pogrešam očija, mojo psičko, mojo Ireno, pogrešam se dotaknit svojih tečajnic, objeti svoje prijatelje, pogrešam svoje zapiske, knjige, obleke, svoj najljubši povšter (vem, da je materialno-ampak gre za občutek doma ... vse moje stvari so v Sloveniji), pogrešam potovanja, Ljubljano, pogrešam svobodo, pogrešam leteti na drug konec sveta za poglabljanje in deljenje znanja,« je povzela občutke Savina in dodala, da se bliža eno leto, od tedaj, ko je domačim pomahala v slovo in da celotna stiska močno vpliva na njeno produktivnost.

»Zdi se mi, da sem počasna. Da rabim toliko več časa, da kaj naredim in dokončam. Da se fokusiram. In zberem. Strah me je za svet,« priznava duhovna učiteljica, ki je ob koncu dneva našla uteho v zlatih oblakih, ki so nežno prekrili nebo.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
BetaGlukan - najboljši plan za dobro kondicijo imunskega sistema
Zdravje
BetaGlukan - najboljši plan za dobro kondicijo imunskega sistema
naslednji članek
Sanja Grohar v hudih bolečinah
Zdravje
Sanja Grohar v hudih bolečinah
#nasazenazenska
nasazenazenska