Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Opomnik Maje Malnar iz rajskih krajev

5. 2. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
maja malnar

Maja Malnar foto: Instagram

Model in vplivnica Maja Malnar polni spletne zidove s sanjskimi fotografijami iz rajskih krajev. Trenutno se mudi v Mehiki, kjer med drugim razmišlja o sebi in svojem življenju. Kaj želi spremeniti?

Maja Malnar je Ljubljančanka, ki ima na Instagramu več kot 900 tisoč sledilcev iz vsega sveta. Kot prikazuje tekom objavljanja razkošnih fotografij, tudi v tem obdobju uživa življenje z veliko žlico. Lepotica, ki se sledilcem javlja iz raznolikih sanjskih destinacij, se trenutno mudi v Mehiki, natančneje v priljubljenem letovišču Tulum, ki je nekoč veljal za skriti raj na zemlji. Maja kot običajno navdušuje z modnimi fotografijami iz plaže, utrinki kulinaričnih grižljajev in sanjskimi izhodi v večernih toaletah.

Minuli dan je pritegnila pozornost z enodelnimi kopalkami zapeljivega designa in zapisom, s katerim je opomnila samo sebe, na kaj mora biti pozorna in k čemu mora stremeti. Takole pravi: »Napolni si baterije. Odpravi se zgodaj v posteljo. Pij več vode. Telovadi. Nadaljuj z učenjem. Reci ne. Bodi pozitivna. Jej zdravo. Ostani in. Bolj skrbi zase. Daj v drugo prestavo. Odklopi se. Več beri. Manj se predajaj skrbem. Ostani zbrana. Bodi prisotna. Trdo delaj. Počuti se dobro. Sanjaj velike sanje.«

Glede na čudovite fotoutrinke, Maja zelo dobro ve, kako poskrbeti zase …

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Vinarjev odziv na govorice o Severinini selitvi
Svet slavnih
Vinarjev odziv na govorice o Severinini selitvi
naslednji članek
Materinstvo spremenilo Ano Mario Mitić
Svet slavnih
Materinstvo spremenilo Ano Mario Mitić