Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubljanski košarkarji pomagajo tistim, ki pomoč potrebujejo

17. 2. 2021; 10.30
Avtor: PR
cedevita, blažič, golemac

KK Cedevita Olimpija foto: KK Cedevita Olimpija

Bliža se dan obračuna petega kola drugega dela 7DAYS EuroCupa med Cedevito Olimpijo in Virtusom Segafredo Bologno, s tem pa se bliža tudi vrhunec projekta Zmajev nasmeh.

V torek, 2. marca, bodo tribune Arene Stožice žal znova samevale. Epidemiološka slika še naprej kroji življenja vsakega posameznika, s tem pa tudi vsakdan slovenskih in evropskih športnih klubov. Cedevita Olimpija je v koledarsko leto 2021 vstopila z novim družbeno odgovornim projektom Zmajev nasmeh, v katerem z roko v roki sodeluje s programom Veriga dobrih ljudi.

Akciji so se zavzeto priključili tudi košarkarji Virtusa Segafredo Bologne, ki bodo 2. marca v Stožicah gosti Cedevite Olimpije.


»Podprimo skupaj Zmajev nasmeh in se vidimo v Ljubljani,« pravi srbski organizator igre in najkoristnejši igralec prvega dela Evropskega pokala, Miloš Teodosić. Marco Belinelli, prvak Lige NBA iz leta 2014 in najboljši strelec na prvi medsebojni tekmi med Zmaji in Virtusom, pa je dodal: »V Sloveniji se vidimo 2. marca. Igrajmo košarko in se zabavajmo.«

Svoje je pristavil tudi srbski strateg na klopi Virtusa, Saša Đorđević: »Vsem navijačem sporočam, da se vidimo 2. marca v Ljubljani. Kot vedno se veselim prihoda v Slovenijo. Podprimo skupaj akcijo dobrodelno akcijo Zmajev nasmeh.«

»Verjamem, da bo Slovenija znova stopila skupaj, in podprla projekt Zmajev nasmeh. Vsem igralcem je žal, da v teh časih navijači ne morejo biti z nami v dvorani Stožice, s podporo projektu Zmajev nasmeh pa smo lahko vsi skupaj del nečesa večjega in pomagamo tem, ki pomoč potrebujejo,« je dodal kapetan članskega moštva Cedevite Olimpije, Jaka Blažič, ki je trenutno najboljši strelec tekmovanja 7DAYS EuroCupa.

Za projekt Zmajev nasmeh lahko vsak opravi donacijo, ki znaša 5 EUR. Donacijo lahko vsak opravi s posredovanjem besedilnega sporočila s ključno besedo 'ZMAJ5' na 1919, preko mobilne denarnice mBills, ter z nakupom vstopnice v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija (www.shop.olimpija.com), na spletni strani Petrol Ticket, na vseh bencinskih servisih Petrol po celotni Sloveniji ter na spletni strani Moje karte. Zbrani izkupiček bo namenjen akciji Zmajev nasmeh in programu Veriga dobrih ljudi.

prejšnji članek
Sistem, ki vam bo olajšal dan in prihranil dragocen čas
Zdravje
Sistem, ki vam bo olajšal dan in prihranil dragocen čas
naslednji članek
Mia Skrbinac vložila uradno prijavo spolnega nadlegovanja
Svet slavnih
Mia Skrbinac vložila uradno prijavo spolnega nadlegovanja
#nasazenazenska
nasazenazenska