testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Hollywoodska zvezdnica se na Krvavcu počuti super

20. 2. 2021; 05.00
Avtor: N.S.
naomi watts 3

Wattsova se veseli snemanja v Sloveniji, utrinke iz življenja pa rada deli tudi na instagramu. foto: Instagram

Potem ko smo širni Sloveniji prvi obelodanili novico, da se bo v Sloveniji mudila znana hollywoodska zvezda, je zdaj vse jasno. Včeraj opoldne je na Brnik pripotovala dvakratna nominiranka za oskarja Naomi Watts.

Sprva se je ugibalo, ali naj bi v Slovenijo prispela ameriška igralka Scarlett Johansson, ob včerajšnjem prihodu letala na brniško letališče pa je postalo jasno, da gre za drugo zvezdnico.

Na VIP-letališču je iz zasebnega letala izstopila britanska igralka Naomi Watts in se takoj odpravila na avtobus, s katerim so jo odpeljali na slovensko smučišče Krvavec, kjer bo slaba dva tedna snemala nov film.

Kot smo pričakovali, se njen obisk odvija bolj kot ne v tajnosti, saj filmska ekipa ne sme razkrivati podrobnosti. Izvedeli pa smo, bo tuja produkcijska ekipa v naslednjih dveh tednih na Krvavcu snemala film, kjer ima glavno vlogo prav Naomi Watts, ki jo poznamo tudi iz filmskih uspešnic Krog, King Kong in Nemogoče. Kot so sporočili iz RTC Krvavec, naj bi snemanje potekalo brez dodatnega oviranja smučišča, je pa filmska ekipa poskrbela za dobro zasedenost nastanitvenih zmogljivosti na Krvavcu. Dvakratna nominiranka za oskarja bo prenočevala v razkošnem objektu v neposredni bližini Krvavca.

Naomi se po naših podatkih počuti super in tisti, ki so jo že uspeli srečati, povedo, da je zelo prijazna in vljudna. Vsekakor bomo v prihodnjih dneh razkrili še kakšno podrobnost s snemanja, ne izključujejo niti možnosti, da bo na snemanje filma prišla še kakšna velika filmska zvezda, a to za zdaj ostaja velika skrivnost, saj ekipa ni računala, da se bo novica o prihodu Wattsove v slovenskih medijih tako hitro razvedela. 

Naomi Watts bo slaba dva tedna bivala na Krvavcu, kjer snema nov film.

Naomi Watts bo slaba dva tedna bivala na Krvavcu, kjer snema nov film. foto: Profimedia

prejšnji članek
Bizovičar o Zrnecu: najina vez ostaja večna
Svet slavnih
Bizovičar o Zrnecu: najina vez ostaja večna
naslednji članek
Čokolada - zaveznica srca!
Zdravje
Čokolada - zaveznica srca!