Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrili tekmovalce nove sezone MasterChefa Slovenija

24. 2. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
masterchef 2021

Tekmovalci 7. sezone šova MasterChef Slovenija foto: Ana Gregorič

Na televizijske zaslone prihaja priljubljen kuharski šov MasterChef Slovenija. To so tekmovalci, ki se bodo v novi, sedmi sezoni pomerili v boju za pokal ter naziv MasterChef Slovenije 2021 in 50.000 evrov. Poznate katerega izmed njih? Za koga boste stiskali pesti?

Še malo in večere nam bo popestrila težko pričakovana 7. sezona šova MasterChef Slovenija! Na POP TV razkrivajo 16 tekmovalcev, ki bodo ustvarjali pod budnim očesom treh chefov, Luke Jezerška, Karima Merdjadija in Bineta Volčiča. Pa kar poglejmo, kdo so tekmovalci,  ki bodo morali pokazati svoje kuharsko znanje in prepričati sodnike. Samo eden izmed njih bo domov odnesel častno titulo MasterChef Slovenije in denarno nagrado v vrednosti 50.000 evrov. Kdo vse se bo letos boril za laskavi naziv?

Robert Anže Blažič, 23 let, Velenje

23-letni natakar, ki obožuje kuhinjo. Pravi, da je zelo sproščen, a hkrati zelo zamerljiv. V kuhinji bo sodnike navdušil s smehom in dobro voljo, če pa bi moral izbirati, da bi lahko kuhal z enim od naših sodnikov, bi bil to Bine. Pravi tudi, da bo najboljši odnos razvil z Luko Jezerškom.

Robert Anže Blažič foto: Ana Gregorič

Karolina Podvršnik, 35 let, Sveti Duh na Ostrem Vrhu

Podeželsko dekle, ki se znajde v vsaki situaciji in ki bo sodnike navdušilo s prefinjeno preprostostjo. Karolina obožuje kuhinjo, zato ne more izbrati med peko in kuho. Nad kuhinjo pa sta jo navdušili mama in babica.

Karolina Podvršnik foto: Ana Gregorič

Damijan Stingl, 47 let, Podgorje pri Apačah

Pozitivno naravnan Damijan se je s kuhalnico prvič srečal, ko je mami pomagal pri pripravi krompirjevih svaljkov. Danes pa najraje pripravlja jedi na žlico in kot pravi, so to jedi, na katere stavi in s katerimi bo "sezul" sodnike MasterChefa.

Damijan Stingl foto: Ana Gregorič/24ur

Katarina Uplaznik, 27 let, Velenje

Športnica po duši in po načinu kuhanja. Kot je povedala, se s kuhalnico rada druži šele nekaj let, a je kuho resnično vzljubila. Pravi, da je svoje telo vzljubila šele, ko se je naučila kuhati tako, da je končno premagala dolgoletno bitko z odvečnimi kilogrami. Trenerka, ki dolga leta ni marala ovsenih kosmičev, zdaj pa ljubi ovseno kašo.

Katarina Uplaznik foto: Ana Gregorič

Adam Šerc, 47 let, Ajdovščina

Zgovorni Primorec pravi, da ima najraje italijansko hrano. Od malega se navdušuje nad različnimi kuhinjami, zato je vajen eksperimentiranja in presenečenj. Kuhanje je njegov način sproščanja in s tem sprošča svojo domišljijo. Sodnikov se ne boji, najraje pa bi kuhal z Binetom.

Adam Šerc foto: Ana Gregorič

Katja Ulčar, 25 let, Ljubljana

Ljubiteljica vsega lepega, navihana in zgovorna plavolaska, ki prihaja z majhne kmetije. Pravi, da obožuje izzive in da jo le redko kaj tako pretrese, da ne bi mogla normalno nadaljevati z življenjem. Obožuje kuhanje in delo z ljudmi.

Katja Ulčar foto: Ana Gregorič

Dušan Šubic, 50 let, Kanj

Zase pravi, da je hiter, dojemljiv in spreten. Če bi moral izbirati med kuho in peko, bi izbral peko, saj ljubezen do slaščic izvira še iz otroštva. Pohvali se tudi z različnimi tortami, pravi pa, da njegovo delo ocenjujejo tri občinstva: sestrina družina, sodelavci in bližnji prijatelji.

Dušan Šubic foto: Ana Gregorič

Kimi Zupančič, 27 let, Rovte

Sproščeno dekle, ki pravi, da svojega mesta nikakor ne najde pod slovenskim soncem – njeno srce je doma v topli Španiji. Prepričana je, da bo sodnike 'sezula' s katero od svojih sladic.

Kimi Zupančič foto: Ana Gregorič

Ljubislav Petrovski, 42 let, Hrušica

Dobrosrčen Ljubislav ima kuhinjo rad že od majhnega, ko je kot nadobuden in radoveden malček pomagal staršem. Nikoli ne bo pozabil očetove specialitete – purana s suhimi slivami. Danes pravi, da vsako jed najprej poskusita nečakinji.

Ljubislav Petrovski foto: Ana Gregorič

Maša Trubačev, 21 let, Cerknica

Nasmejana, zgovorna in sproščena Maša pravi, da se pred začetkom šova MasterChef Slovenija ne boji ničesar. "Prideš, skuhaš in to je to," pravi Maša, a vseeno se zaveda, da lahko zaradi kamer, časovnega pritiska in ostrega sodniškega očesa tudi "zmrzne".

Maša Trubačev foto: Ana Gregorič

Žiga Gabrovec, 29 let, Slovenske Konjice

Nasmejan Žiga z zavihanimi brki je očitno navihan že od malih nog, kot je razvidno iz njegove izbrane zabavne zgodbe o sebi. Prva specialiteta, ki jo je pripravil čisto sam, je bil cesarski praženec, danes pa bi sodnike raje navdušil z natrgano govedino in brusničnim prelivom.

Žiga Gabrovec foto: Ana Gregorič

Natalija Palačković, 29 let, Bohinj

Nežna Natalija, ki pravi, da bi najraje kuhala za Rebeko Dremelj, se je v mladosti najprej borila z debelostjo, kasneje pa z anoreksijo. A kljub vsem preprekam je razvila veliko ljubezen do kuhinje in pravi, da že komaj čaka, da se vse skupaj začne.

Natalija Palačković foto: Ana Gregorič

Patricija Horvat, 34 let, Idrija

Zgovorna Idrijka, ki je polna energije in ki ji ni težko čistiti vampov, odkrito govori o svoji življenjski usodi, ljubezni in kuhinji. Kako bi se opisala? "Človek, ki obožuje hrano!"

Patricija Horvat foto: Ana Gregorič

Bruno Šulman, 21 let, Ljubljana

Nasmejani študent psihologije, ki se na dolgi rok najbolj vidi v kuhinji. Kuha že od mladih nog, prvi spomin na samostojno 'kuho' pa sega v leto 2010, ko je imel le deset let in je sam spekel piškote. "Takrat sem mamo vprašal, ali bo en kilogram moke dovolj za peko piškotov," se spominja mladi Bruno.

Bruno Šulman foto: Ana Gregorič

Irena Kos Mlakar, 50 let, Kresnice

Sprva se zdi, da je zadržana, a ko se sprosti, je zelo zabavna. Kot pravi, se nadvse rada šali – tudi na svoj račun. Prvo srečanje s kuhalnico? Pri petih letih si je sama naredila ocvrta jajca in jih močno začinila s poprom. Pravi, da je bila takrat zelo ponosna nase in da so bila jajčka zares okusna.

Irena Kos Mlakar foto: Ana Gregorič

Alana Vrviščar, 18 let, Ljubljana

Najmlajša tekmovalka letošnje sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija je 18-letna Alana, ki ve, česa si želi in česa ne. Je izjemno natančna in v kuhinji zelo iznajdljiva. Rada ima barvite, moderne krožnike, med sodniki pa bi za kuharskega partnerja izbrala Karima.

Alana Vrviščar foto: Ana Gregorič

prejšnji članek
Ko potrka ljubezen: Spoznajte, kakšna je Aydan zasebno …
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Spoznajte, kakšna je Aydan zasebno …
naslednji članek
Ugodno oddam sina: Bruno nam je razkril, zakaj je brez las
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Bruno nam je razkril, zakaj je brez las
#nasazenazenska
nasazenazenska