Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fifi se je poslovila od serije Ko potrka ljubezen

1. 3. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
sitare-akbaş

Sitare Akbaş foto: FOX TV

Igralka je oboževalce šokirala z novico, da se poslavlja od serije Ko potrka ljubezen. Fifi ne bo več del štiriperesne deteljice. Preverite, zakaj ...

Turška igralka Sitare Akbaş je nedavno razkrila, da se poslavlja od trenutno najbolj priljubljene turške serije Ko potrka ljubezen. Kot je pojasnila, je prejela odlično ponudbo za sodelovanje v novi seriji in sklenila, da nekoliko drugače nadaljuje svojo karierno pot.

Fifi ne bo več del štiriperesne deteljice. foto: FOX TV

»Fifi mi je bila všeč in zelo jo bom pogrešala. Z veseljem sem delala z odlično ekipo. Sedaj to čudovito dogodivščino zapuščam, hvaležna za vsak trenutek svojega življenja, ki sem ga preživela z novimi prijatelji. Bilo je resnično legendarno. Tisočkrat hvala vsakemu posebej za vso lepoto, ki sem je bila deležna. V kakšno veselje mi je bilo, da sem vas spoznala in ustvarjala skupaj z vami. Draga moja Fifi, dala si mi lepoto, ki se je nikoli nisem naveličala igrati. Se vidiva na novih poteh in novih potovanjih. Hvaležna sem za darilo, polno radosti, ki mi jo je namenila ekipa in občinstvo. Hvala mojemu producentu in režiserjem za vse, kar so prispevali. Vsi za kamerami in še posebej moji soigralci, o, le kaj naj rečem, le kako naj se vam zahvalim,« je v čustven zapis strnila misli Sitare, ki pa jo bomo lahko na naših ekranih spremljali vse do dela, ko se bo njen lik poslovil od priljubljene zgodbe.

prejšnji članek
Borat osvojil globusa in postavil zgodovino
Kultura
Borat osvojil globusa in postavil zgodovino
naslednji članek
Najini mostovi: Razgaljamo skrivnostno vlogo Gorke Berden
Svet slavnih
Najini mostovi: Razgaljamo skrivnostno vlogo Gorke Berden
#nasazenazenska
nasazenazenska