klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

V novi sezoni MasterChefa tudi zapeljiva osebna trenerka

4. 3. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
KATARINA UPLAZNIK

KATARINA UPLAZNIK foto: POP TV

Katarina Uplaznik prinaša s seboj zanimivo zgodbo o uspehu. Zaradi odvečnih kilogramov je sklenila spremeniti življenje, v kar je vključila tudi skrbno pripravo hrane. Ob tem je vzljubila kuhanje, s trdim delom na sebi pa izklesala svoje telo.

Katarina Uplaznik se po kuhinji ne smuka prav dolgo, prinaša pa s seboj kreativnost, borbenost in disciplino, s pomočjo katere ji je uspelo, da se je izvila iz oklepa nesprejemanja in osebnega nezadovoljstva.

Katarina Uplaznik foto: Ana Gregorič

Kot je pojasnila v predstavitvi šova MasterChef, so jo pred leti dolgo pestili odvečni kilogrami, vse dokler ni naredila radikalne življenjske spremembe. »V več kot petih letih sem razvila program, zaradi katerega sem se začela počutiti radostno in izpopolnjeno. Spremenila sem svoje življenje in vzljubila sem kuhanje. Ko sem v kuhinji, se počutim živo, kajti prav tam najbolj skrbim zase in za svoje telo ter za vse, ki mojo hrano okušajo. Moje telo se je preoblikovalo, zaživela sem v svoji luči in izgubila sem odvečno prtljago – tako na telesu kot v glavi,« je pojasnila 27-letnica, ki ima na tekmovanje v šovu prizemljen pogled.

»Vem, da se imam še ogromno za naučiti. Vse bom dala od sebe, da bom v MasterChefu prišla do konca in postala mojstrica vseh veščin, ki se jih bom naučila. Vem, da bo težko, ker me bo priganjal pritisk, in želja je velika.«

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
FOTO: Tako hudo seksi je Popov Sanjski moški
Resničnostni šovi
FOTO: Tako hudo seksi je Popov Sanjski moški
naslednji članek
Ko potrka Ljubezen: Melek odsotna, ker je zbolela za koronavirusom
Svet slavnih
Ko potrka Ljubezen: Melek odsotna, ker je zbolela za koronavirusom