Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Piril v resnici prepeva romantično pesem Ko potrka ljubezen

5. 3. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
Başak Gümülcinelioğlu - Sen Çal Kapımı

Başak Gümülcinelioğlu - Sen Çal Kapımı foto: Promo

Ste vedeli, da Piril poje romantično balado, ki pogosto spremlja prizore med Serkanom in Edo? Poglejte si še videospot, ki beleži več kot 12 milijonov ogledov.

Turška igralka Başak Gümülcinelioğlu, ki v seriji Ko potrka ljubezen upodablja rdečelaso Piril, se ponaša tudi s pevskim talentom. Slednje smo lahko videli v nedavno predvajanem delu, ko je praznovala rojstni dan in se z dekleti odpravila na karaoke. 

Če ste pomislili, da je Piril na zabavi prepevala na 'playback', niste imeli prav, saj tako kot njen lik, tudi Başak prinaša s seboj željo po petju. Priložnost, da se javnosti predstavi s skritim talentom, je dobila prav med ustvarjanjem serije, za katero je posnela romantično balado, ki so jo poimenovali enako, kot serijo. 

Če ste bili pozorni, ste zagotovo opazili, da se pesem v seriji pojavlja med romantičnimi prizori med glavnima igralcema Edo in Serkanom. Ustvarjalci serije so z njunimi utrinki sestavili videozgodbo za pesem, igralka pa je skupaj s kitaristom posnela tudi preprost videospot, ki beleži že več kot 12 milijonov ogledov.

Ste vedeli, da se je igralka na snemanju zaljubila v soigralca, ki upodablja lik Ferita? Poglejte, kako prikupna sta kot par!

prejšnji članek
Gorski zdravnik: Igralka osupnila z razkritjem
Svet slavnih
Gorski zdravnik: Igralka osupnila z razkritjem
naslednji članek
Savina Atai trepetala zaradi potresa z nevarnostjo cunamija
Zdravje
Savina Atai trepetala zaradi potresa z nevarnostjo cunamija
#obraziavenija
obraziavenija