Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Boštjanova skrivnostna oboževalka

8. 3. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Boštjan Melanšek

Boštjan Melanšek foto: POP TV

Za njim je težko obdobje, je pa res, da na obzorju mežika iskrica upanja …

Boštjan Melanšek, ki smo ga spoznali v resničnostni oddaji Ljubezen po domače, se je nedavno opogumil in javnosti razkril dve težki zgodbi, ki sta mu zamajali tla pod nogami. Kljub grenkim preizkušnjam se trudi pozitivno stopati boljšim časom naproti, ob čemer je v njem prebudila iskrico upanja skrivnostna oboževalka, ki se mu je oglasila prek družbenega omrežja. Med njima se je tako pričelo odvijati spontano večmesečno spletno spoznavanje, žal pa se zaradi epidemije nista uspela tudi v živo spoznati. 

»Dogovarjala sva se, da se bova po sproščanju ukrepov sestala, a nekako do tega kar ni prišlo. Zaradi tega sem bil sprva žalosten in razočaran, saj nisem pomislil, da ima morda tudi ona svoje razloge, da nama srečanje še ni uspelo. Iskreno in iz srca upam, da nama je namenjeno, da se spoznava, kdo ve, morda pa nama bo sreča naklonjena in se bova lepo ujela,« nam je med klepetom zaupal Boštjan, ki je zelo hvaležen vsem, ki so mu v težkem obdobju nesebično priskočili na pomoč. Velenjčan se namreč sooča s pomanjkanjem, ob čemer pa se ni obrnil stran šef picerije Bazilika. 

»Davor Podbregar in njegovi zaposleni mi nesebično pomagajo. Če mi zmanjka denarja za hrano, mi jo brezplačno pripeljejo na dom, za kar sem iz dna srca hvaležen. Še obstajajo dobri ljudje,« zaključi pogovor Boštjan, ki verjame, da ga čakajo boljši časi, ob katerih bodo nekoč postali ti težki trenutki le še meglen spomin.

prejšnji članek
Harry in Meghan: Poročena že pred kraljevo ceremonijo
Svet slavnih
Harry in Meghan: Poročena že pred kraljevo ceremonijo
naslednji članek
Alenka Bratušek se je ponesrečila
Svet slavnih
Alenka Bratušek se je ponesrečila