stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Romantična zaroka Mihe in Saše Lendero ganila Slovenijo

22. 3. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Saša Lendero in Miha Hercog

Saša Lendero in Miha Hercog foto: FB

Dandanes se zelo redko zgodi, da spletni komentatorji oddajam in njihovim nastopajočim namenijo prijazno besedo. Tokrat so splet preplavile solze, zaroka Mihe Hercoga in Saše Lendero je ganila Slovenijo.

V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko smo doživeli že marsikatero presenečenje, a za največjega je v nedeljo poskrbel član zvezdniške ekipe Miha Hercog, ki je povsem osupnil svojo izbranko Sašo Lendero, ko jo je na odru pred kamerami zaprosil za roko. Dogajanje je docela presenetilo tudi ostale člane ekip, ki niso mogli skriti solz ganjenosti in so se srečnemu paru z iskrenimi čestitkami in objemi kmalu pridružili na odru.

Saša Lendero, Miha Hercog foto: Planet TV

Saša in Miha sta se že v prejšnjih oddajah zbadala o tem, kdo bo v oddaji šel na kolena in ko je maska koruze navdušila s Sašinim hitom Ne grem na kolena, je Miha presodil, da je trenutek pravi in se ji pridružil na odru, kjer je Saši ponudil prstan s črnim diamantom. »Po navdihu in po srcu,« je snubitev pred kamerami kasneje komentiral Miha, Saša, ki jo je partner iskreno presenetil, pa je dodala, da mora v življenju vse priti ob pravem času. »Ne bi mi moglo biti lepše in ne bi mogel biti bolj pravi trenutek. Res, vse sorte sva dala čez, Miha je bil z mano tudi v zelo, zelo težkih trenutkih in mi stal ob strani,« je povedala ganjena Saša in zatrdila, da sta z Miho kljub temu, da sta v partnerskem odnosu že več kot dve desetletji, zadnjih nekaj mesecev tako povezana kot nikoli prej. Zbližala pa ju ni le karantena, ampak predvsem življenje, je dodal Miha.

Saša Lendero, Miha Hercog foto: Planet TV

Odziv javnosti: 'To je nekaj najlepšega, kar smo videli v zadnjem času'

Odziv gledalcev, ki na družbenem omrežju radi izražajo svoje mnenje, je bil tokrat povsem drugačen, kot smo vajeni. Pod posnetki in novicami o zvezdniški zaroki, so se namreč zvrstile čestitke in prava poplava priznanj, da so ob videnem od ganjenosti preprosto zajokali.

prejšnji članek
Jurij Zrnec obožuje živali
Svet slavnih
Jurij Zrnec obožuje živali
naslednji članek
Barbara iz Sanjskega moškega: S fantom razkrila spol otroka
Svet slavnih
Barbara iz Sanjskega moškega: S fantom razkrila spol otroka
#nasazenazenska
nasazenazenska