favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry in Meghan napovedala prvo Netflixovo serijo

6. 4. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Princ Harry, Meghan Markle

Princ Harry, Meghan Markle foto: Profimedia

Njuna samostojna pot se uradno začenja. Kaj bosta razkrili v prvi seriji, ki jo bosta posnela za priljubljeno platformo Netflix?

Širšo javnost, predvsem pa Veliko Britanijo, zanima, kaj bosta Harry in Meghan razkrivala v serijah, ki jih bosta posnela za priljubljeno platformo pretočnih vsebin. Zdaj je jasno, o čem bosta govorila v prvi izmed njih. 

Njuna produkcijska hiša Archewell Productions bo za leto 2022 pripravila dokumentarno serijo o športnih igrah 'Invictus Games', projektu, ki ga je leta 2014 osnoval princ Harry. Na športnih igrah pa tekmujejo športniki invalidi, poškodovani v času služenja vojaškega roka oziroma v sklopu vojaških obveznosti.

"Že vse od prvih iger leta 2014 smo vedeli, da bo vsak tekmovalec na svoj poseben način pripomogel k sestavi mozaika odpornosti, odločnosti in rešitve. Serija bo skupnostim po celem svetu odprla okno ganljivim in vznemerljivim zgodbam tekmovalcem na poti na Nizozemsko prihodnje leto," je o prvem projektu v uradnem sporočilu za javnost povedal princ Harry, ki ob tem dodaja, da je zaradi projekta navdušen. 

Igre na Nizozemskem so sicer že dvakrat prestavili, saj bi prvotno morale potekati lansko leto. Zaenkrat so predvidene za pomlad 2022. V dokumentarni seriji naj bi se sicer pojavil tudi princ Harry, a fokus ne bo na njem ali njegovi zgodbi, ampak na športnikih, veteranih in njihovih zgodbah. 

prejšnji članek
Božo (Šverc komerc): Dekle ni želelo z njim na zmenek
Svet slavnih
Božo (Šverc komerc): Dekle ni želelo z njim na zmenek
naslednji članek
Fitnes imate lahko kar doma
Življenjski slog
Fitnes imate lahko kar doma