profimedia-0606418310 Svet24.si

Tako velika je že hči Toma Cruisa in Katie ...

grizli-medved_wiki Svet24.si

Medved raztrgal vodiča, kasneje se je pognal še ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

mario-fafangel Necenzurirano

Zakaj je vlado spet zapustil Mario Fafangel

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

Sara Rutar s fantom na novo poslovno pot
| J.K.

Sara Rutar s fantom na novo poslovno pot

Sara Rutar s fantom Dejanom, Osebni arhiv

Sara Rutar je presrečna, ker ima ob sebi partnerja, s katerim se odlično ujame tako na zasebni, kot tudi na poslovni ravni. Vas zanima, kaj sta 'zakuhala'?

Kuharska mojstrica Sara Rutar je sicer tik pred uresničitvijo velikih sanj, a mora podrobnosti o tem za enkrat še zadržati zase. Nam je pa zaupala, da sta se s fantom Dejanom podala na skupno poslovno pot, ki je vzklila iz ljubezni do hrane in peke različnih jedi iz moke.

A kako sta prišla do ideje o skupnem poslu in kaj sta si pravzaprav zamislila? »Z Dejanom sva strastna gurmana in tako je naneslo, da sva med drugim valom corone razmišljala, kako bi lahko tudi na poslovnem področju zasnovala skupno zgodbo. Ker smo doma ljubitelji peke kruha, pic in slaščic, sva za domače potrebe iskala kvalitetne moke - iz tega raziskovanja se je nato rodila ideja o poslovni poti, tekom katere bova tudi vsem ostalim ponudila možnost nakupa zelo kvalitetnih mok. Ustvarila sva namreč spletno trgovino www.bakershop.si, kjer bova nudila tudi pripomočke za peko, stran pa bodo bogatili tudi recepti in nasveti za peko,« je navdušeno pojasnila Sara in dodala, da bosta kasneje vse skupaj dopolnila tudi s storitvijo, ki bo zajemala peko pic na različnih zabavah.

Foto: Osebni arhiv - Sara: "Dejan je zelo podjeten."

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?