Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prijatelja Arnej Ivkovič in Ilka Štuhec imata skupno ljubezen

10. 4. 2021; 11.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
arnej in ilka

Arnej in Ilka foto: Revija Zvezde Lady

Arnej Ivkovič in Ilka Štuhec sta dobra prijatelja, naša šampionka pa se plesalcu rada pridruži tudi na plesnem treningu.

Plesalec Arnej Ivkovič in naša smučarska šampionka Ilka Štuhec imata skupno ljubezen – ples. Tako smo ju nedavno ujeli, ko sta se zavrtela na plesnem parketu. »Z Ilko naju družijo predvsem smeh, zabava in tudi ljubezen do plesa. Da Ilka obvlada plesne gibe in korake, je dokazala že v plesni oddaji, namen najinih treningov pa je v prvi vrsti druženje in zabava, da se Ilka po napornih treningih in tekmovanjih čim bolj sprosti in odmisli morebitne negativne trenutke. Hkrati s plesom utrjuje tudi svoje mišice in koordinacijo, ki ji pride prav na tekmovanjih. Tako da, če se malo pošalim, je najin projekt združiti dobro s koristnim oziroma zabavo s plesom,« pravi vedno nasmejani Arnej, ki za Ilko navija vsakič, ko se ta spusti po belih strminah.

»Seveda sem jo spremljal že od začetka, če je bilo le mogoče, v živo, sicer pa na malih zaslonih. Najini življenji pa sta se prepletli v oddaji Zvezde plešejo, kjer sem dobil edinstveno priložnost, da z njo tudi zaplešem. To je bila nepozabna izkušnja, iz katere se je razvilo pristno in močno prijateljstvo. Tako da sva od takrat naprej praktično nerazdružljiva.«

In kateri plesi so jima najljubši? Kot pravita, se najbolj ujameta v latinskoameriških ritmih, predvsem zato, ker sta oba bolj živa in razigrana, z veseljem pa se zavrtita tudi v drugačnih ritmih.

prejšnji članek
Je Bruno Šulman v MasterChefu privilegiran?
Resničnostni šovi
Je Bruno Šulman v MasterChefu privilegiran?
naslednji članek
Alenka Arko zdaj živi drugače
Svet slavnih
Alenka Arko zdaj živi drugače