900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iz MasterChefa se je morala posloviti Katja

9. 4. 2021; 10.20
Avtor: K.M.
Katja, MasterChef

Katja Ulčar foto: MasterChef

Katja Ulčar je v današnjo oddajo vstopila prepričana vase, nato pa so se stvari odvijale nasprotno od njenih želja.

Tekmovalci so se na individualnem izzivu preizkusili v peki različnih pit, nad čimer je bila navdušena predvsem Katja Ulčar, ki je poudarila, da je predvsem letos spekla veliko pit. "Odkar sem vstopila v Masterchef, poslušam o tej limonini piti. Hvala bogu, da sem jaz danes tu dol, ker ta izziv pa sem res želela dati čez," je povedala Katja in dodala, da je imela letos pravo pitamanio. V resnici je bila ona edina, ki je bila nad individualnem izzivom navdušena. Testo je bilo sicer odlično pečeno, a sodniki niso bili navdušeni nad okusi. "Pogrnila sem tam, kjer sem najmanj želela."

Zaradi pite je morala Katja na izločitveni test, temu pa se je končno uspelo izogniti Dušanu, ki je s svojim izdelkom tokrat najbolj navdušil. 

Katja Ulčar foto: Ana Gregorič

Usodne kokice

Adam, Alana, Katja in Patricija so se morali v kreativnem izločitvenem testu spopasti v pripravi kokic. Ne jedi iz kokic, ampak kokic na drugačen način. Kmalu po začetku priprave jedi, je Luka izrazil skrb, da tekmovalci ne razumejo, kaj želijo od njih. "Hočemo jesti kokice, saj sem jim to jasno povedal," je poudaril Bine. Ko so tekmovalci dojeli, kakšna je njihova naloga, so se vsi potrudili in pripravili ustrezne

Adam je pripravil kokici v fuziji italijansko-azijskih okusov s čilijem in z njimi navdušil sodniško trojko, ki ga je poslala direktno na balkon. Patricija je pripravila maslene kokice, panirane z mediteranskimi zelišči, ki je navdušila z izvirno idejo in njeno izvedbo. Alana je prinesla premajhno količino kokic s hruško, hrustljavo panceto in meto, a so bili sodniki zadovoljni z okusi. Katja je prinesla kokice popečene na maslu z zelišči, slanino in parmazanom, čeprav so navdušile z vonjem, sodniki nad okusom niso bili prepričani. 

Na koncu sta pred sodniki stali samo še Katja in Alana, še eno priložnost pa so sodniki dali slednji, saj je bolj prepričala z okusi. 

prejšnji članek
Horoskop:  Skozi številke se boste rešili strahu pred obiljem
Horoskop
Horoskop: Skozi številke se boste rešili strahu pred obiljem
naslednji članek
Tone Kregar iz Mi2: 'Ciniki upam, da nismo, tega se izogibamo'
Svet slavnih
Tone Kregar iz Mi2: 'Ciniki upam, da nismo, tega se izogibamo'