Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ William in princ Harry sta se čustveno poslovila od dedka

12. 4. 2021; 03.56
Avtor: K.M.
princ harry, princ william (2)

Princ Harry in princ William sta se od dedka poslovila tudi z bolj osebnima zapisoma. foto: Profimedia

Nekaj dni po objavi novice, da je umrl princ Filip, je ne njegov vnuk, princ William, na društvenem omrežju objavil oseben in čustven zapis. Nekaj minut kasneje je zapis v spomin dedku na spletni strani objavil tudi princ Harry.

"Imam srečo, ne samo zaradi njegovega zgleda, ki me je vodil, ampak zaradi njegove prisotnosti v mojem odraslem življenju - tako v dobrih kot tudi najtežjih časih. Vedno bom hvaležen, da je moja žena lahko toliko let poznala mojega dedka in za vso prijaznost, ki ji jo je namenjal. Nikoli ne bom jemal za samoumevne vse posebne spomine, ki jih imajo moji otroci s svojim pradedkom, kako jih je s svojo kočijo prišel pobrati in so se tako na svoje oči prepričali o njegovem nalezljivem občutku za pustolovščino in hudomušnem smislu za humor," je zapisal William in ob tem delil fotografijo svojega najstarejšega sina, princa Georgea, posneto ravno med eno izmed teh voženj s kočijo. Fotografijo pa je posnela Williamova žena, vojvodinja Kate

William je še nadaljeval, da je bil njegov dedek izjemen človek in del izredne generacije. "S Catherine bova še vedno delala to, kar bi si želel on, podpirala kraljico v letih, ki prihajajo. Pogrešal bom svojega dedka, ampak vem, da bi si želel, da nadaljujemo s to službo." 

Nekaj minut kasneje je na uradni strani dobrodelne organizacije Archewel objavil tudi princ Harry.

Ta je zapisal: "Moj dedek je bil človek služenja, časti in odličnega humorja. Bil je zvest sam sebi, z ostro duhovitostjo, in v vsaki sobi je lahko zaradi svojega šarma pritegnil veliko pozornosti. Zapomnili si ga bomo po veliko stvareh, a zame je bil moj dedek, mojster žara, legenda zafrkancije in drzen do konca." Ob tem se mu je še zahvalil za vso predanost babici in dodal, da bodo zanj imeli on, Meghan, Archie in bodoča pravnukinja vedno posebno mesto v svojih srcih. 

prejšnji članek
To so nebesna znamenja, ki menijo, da so boljša od drugih
Horoskop
To so nebesna znamenja, ki menijo, da so boljša od drugih
naslednji članek
To so najbolj modni kosi te sezone!
Moda&Lepota
To so najbolj modni kosi te sezone!