GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi TikToka zasloveli kot pravi zvezdniki

14. 4. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
promo

Snemanje videospota 'Mala radi TikTok' foto: Promo

Brata Dželadini, ki sta zaslovela s pomočjo družbenega omrežja TikTok, predstavljata novo pesem, ki je nastala v sodelovanju s pevcem Steffaniom in slovensko zvezdo TikToka Riyo Damyanti. Slednja nam je zaupala, kako slava na TikToku vpliva na njeno zasebno življenje.

Ste že slišali za Dzeloo Brothers? Brata Dželadini sta lastnika domžalske okrepčevalnice s hitro prehrano, zaslovela pa sta z zabavnimi posnetki na družbenem omrežju TikTok. Prav o slednjem pripoveduje tudi njuna nova videozgodba, ki sta jo ustvarila skupaj z nekdanjim članom skupine Game Over, Steffaniom in priljubljeno Riyo Damyanti.

»Pesem se imenuje 'Mala radi TikTok', posvečena pa je vsem TikTokerjem, ki radi snemajo svoje TikToke, no, predvsem tistim, ki so ženskega spola,« se smeji Patricija Štifler, ki se predstavlja z umetniškim imenom Riya Damyanti.

Zabavno ekipo je že pred letom in pol povezalo ravno to priljubljeno družbeno omrežje, sedaj pa so znova združili moči ter ustvarili pesem in videozgodbo, s katero se bodo lahko poistovetili številni mladi ljubitelji TikToka.

Snemanje videospota 'Mala radi TikTok' foto: Promo

»Dzelo in Steffanio sta me povabila, če bi skupaj z njima posnela balkansko pesem, ki govori o TikToku in seveda sem, glede na naše prijateljstvo, to sprejela. Z Urško Babič sva tako posneli vokal, ki ga lahko slišite v pesmi,« pojasnjuje Riya, ki ima na TikToku več kot 100 tisoč sledilcev iz celotnega Balkana, pa ne le to, spremljajo jo tudi v Ameriki. Patricija je namreč ena izmed najbolj slavnih slovenskih TikTokaric, kar močno vpliva tudi na njeno zasebno življenje.

Riya Damyanti foto: Osebni arhiv

 Zvezdniško življenje slovenske TikTok zvezde

»Težko se pojavim na javnem mestu, da me mladina ne bi snemala, fotografirala ali prosila za avtograme. Preko TikToka sem razprodala svoj 'merc' v pičlih treh dneh,« pove mlada ustvarjalka in dodaja, da mora biti ves čas pozorna na to, da virtualni svet ne poseže v njeno realno življenje.

»Vsaka poteza, ki jo naredim v zasebnem življenju, lahko zaokroži po celotnem TikToku, kar pomeni, da mladino zelo zanima, kaj se z menoj dogaja. Nekateri so celo izvedeli, kje živim ter prihajali pred domača vrata, kjer so kričali in na skrivaj snemali. Zelo moram biti previdna, katere informacije delim z javnostjo,« pojasnjuje 27-letnica, ki doživlja takšne peripetije, kot zvezdniki prek luže.

»Zadnja prigoda je bila ta, da ko sem stopila iz svojega doma, me je pričakalo deset fanov, ki so me dobesedno vleko za bundo. Moj fant se je moral na vse to hitro odzvati in ukrepati tako, da jih je ustavil, mene pa spravil nazaj v notranje prostore,« se spominja Patricija in dodaja, da tudi kasneje niso imeli miru, saj so oboževalci nadaljevali s kričanjem in trkanjem po vratih.

prejšnji članek
Glasbeniki se soočajo z vprašanji o življenju, zavesti, sistemu ...
Svet slavnih
Glasbeniki se soočajo z vprašanji o življenju, zavesti, sistemu ...
naslednji članek
Saša Lendero z optimizmom preganja temo
Svet slavnih
Saša Lendero z optimizmom preganja temo