GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miran Rudan: situacija je naplavila podgane vseh vrst

14. 4. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
pop-design

Miran Rudan foto: Založba Menart

Slovenski glasbenik pravi, da je v zadnjem letu dobro spoznal, kdo so njegovi pravi prijatelji in kdo so tisti, ki se nate zgolj prisesajo.

Pop Desigen so pred mesecem dni navdušili z novo pesmijo Medena, ki je že skoraj presegla 400 tisoč ogledov videospota na kanalu YouTube, hkrati pa vztraja med najbolj priljubljenimi pesmimi, trenutno je na desetem mestu, na lestvici SloTop50. Besedilo za pesem je spisal Miran Rudan, ki pravi, da je nastala spontano. "Marsikdo se je že znašel v podobni situaciji kot opisuje besedilo. Ideje za besedilo črpam iz izkušenj drugih , iz pripovedovanja drugih, iz preteklosti …" 

Ob tem pa nam je glasbenik še razkril, kako se je v zadnjem letu spremenil oziroma spremenil svoj pogled na svet. "Glede na to, da imam prepoved nastopanja že leto dni sem se spremenil v smislu, da se je treba boriti in še bolj vztrajati. Prav tako sem postal bolj potrpežljiv, čeprav tudi to ne bo trajalo v nedogled."

Ob tem pa še dodaja, da so številni ljudje pokazali svoj pravi obraz. "Vsa ta situacija je definitivno vplivala na ljudi in na plano, podobno kot pri neurjih in poplavah - naplavila podgane vseh vrst. V tem času sem spoznal kdo so tisti pravi prijatelji in kdo so tisti, ki se ti prisesajo in pijejo tvojo kri, dokler lahko, nato pa začnejo tolči po tebi. Ampak iz vsake situacije je potrebno izluščiti le dobre stvari, slabe pospraviti in nadaljevati pokončno naprej."

prejšnji članek
Igralka od filma Bridget Jones do glavne vloge v novi komični drami
Svet slavnih
Igralka od filma Bridget Jones do glavne vloge v novi komični drami
naslednji članek
Ljubana (Šverc komerc) lahko spet spremljate na malih ekranih
Svet slavnih
Ljubana (Šverc komerc) lahko spet spremljate na malih ekranih