andreja novak Dobra karma

Pozor! Ta vikend je idealen čas za osvobajanje od...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 8. maja

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

NLP4 Odkrito.si

Piloti JLA so preganjali NLP-je, Slovenec ...

kaja in gregor Njena.si

Sanjski Gregor in Kaja po šovu blestita na skupni...

Miran Rudan: situacija je naplavila podgane vseh vrst
| K.M.

Miran Rudan: situacija je naplavila podgane vseh vrst

Miran Rudan, Menart/Promocijski material

Slovenski glasbenik pravi, da je v zadnjem letu dobro spoznal, kdo so njegovi pravi prijatelji in kdo so tisti, ki se nate zgolj prisesajo.

Pop Desigen so pred mesecem dni navdušili z novo pesmijo Medena, ki je že skoraj presegla 400 tisoč ogledov videospota na kanalu YouTube, hkrati pa vztraja med najbolj priljubljenimi pesmimi, trenutno je na desetem mestu, na lestvici SloTop50. Besedilo za pesem je spisal Miran Rudan, ki pravi, da je nastala spontano. "Marsikdo se je že znašel v podobni situaciji kot opisuje besedilo. Ideje za besedilo črpam iz izkušenj drugih , iz pripovedovanja drugih, iz preteklosti …" 

Ob tem pa nam je glasbenik še razkril, kako se je v zadnjem letu spremenil oziroma spremenil svoj pogled na svet. "Glede na to, da imam prepoved nastopanja že leto dni sem se spremenil v smislu, da se je treba boriti in še bolj vztrajati. Prav tako sem postal bolj potrpežljiv, čeprav tudi to ne bo trajalo v nedogled."

Ob tem pa še dodaja, da so številni ljudje pokazali svoj pravi obraz. "Vsa ta situacija je definitivno vplivala na ljudi in na plano, podobno kot pri neurjih in poplavah - naplavila podgane vseh vrst. V tem času sem spoznal kdo so tisti pravi prijatelji in kdo so tisti, ki se ti prisesajo in pijejo tvojo kri, dokler lahko, nato pa začnejo tolči po tebi. Ampak iz vsake situacije je potrebno izluščiti le dobre stvari, slabe pospraviti in nadaljevati pokončno naprej."