Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry tik pred babičinim rojstnim dnem pobegnil v ZDA

21. 4. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
Britain\'s Prince Harry poses with Meghan Markle in the Sunken Garden of Kensington Palace

Meghan in Harry. foto: Reuters

Mudilo se mu je nazaj h noseči ženi in skoraj dve leti staremu sinu. Zamudil bo današnji kraljičin rojstni dan in deseto obletnico poroke brata Williama in Kate Middleton. Vseeno pa ima dober razlog ...

Veliko je bilo ugibanj, da bo princ Harry domovino zapustil tik po dedkovem pogrebu in se nazaj k svoji družini odpravil že takoj v nedeljo. Pogovor z očetom in bratom je vseeno dosegel to, da Harry in pobegnil takoj, ko je lahko, zdaj pa fotografije kažejo na to, da je Veliko Britanijo zapustil le dan pred babičinim 95. rojstnim dnevom. Kraljica Elizabeta ravno rojstni dan praznuje danes, 21. aprila. 

Fotografi v svoj objektiv sicer niso ujele princa direktno, a so na zasebnem kraljevem dovozu na letališču fotografirali njegovo zasebno vozilo med zapuščanjem območja letališča. Fotografije so nastale le tri minute zatem, ko je iz londonskega letališča vzletelo letalo namenjeno proti Los Angelesu. 

Res je, da bo Harry zamudil babičin današnji rojstni dan in deseto obletnico poroke Williama in Kate, praznujeta 29. aprila. Po drugi strani pa mora v Združenih državah Amerike v štirinajstdnevno karanteno, ki se bo zaključila 4. ali 5. maja. Archie pa bo svoj drugi rojstni dan praznoval ravno 6. maja. 

prejšnji članek
Saša Lendero prižiga luč prijaznosti med ljudmi
Svet slavnih
Saša Lendero prižiga luč prijaznosti med ljudmi
naslednji članek
Renata iz Ugodno oddam sina: 'V življenju nič ne delam, v roki ne znam držati niti metle'
Resničnostni šovi
Renata iz Ugodno oddam sina: 'V življenju nič ne delam, v roki ne znam držati niti metle'