Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sorodna duša sanjskega moškega hudo bolna

23. 4. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
sanjski-moški

Nina Radi foto: POP TV

Nina Radi in Gregor Čeglaj sta že prvi večer ugotovila, da imata veliko skupnega. A Gregor nečesa še ne ve. Na videz krhka lepotica je v resnici velika borka. Zmagala je namreč v bitki za življenje.

Pozornost sanjskega moškega Gregorja Čeglaja je že pritegnila Nina Radi, nekdanja radijka in grafična oblikovalka, ki se lahko pohvali s številnimi medaljami in pokali, ki jih je prejela na tekmovanjih v orientacijskem in gorskem teku.

Gregor in Nina foto: POP TV

Čedna 31-letnica se s tekom ukvarja že 20 let, je ustvarjalcem oddaje razkrila, da zadnja leta ni bila v najboljši fizični pripravljenosti, saj je zbolela za rakom, kasneje pa je utrpela še težko poškodbo.

»Po operaciji raka je moja teža padla za 11 kilogramov, v mesecu dni na zgolj 32 kilogramov. Okrevanje in premajhna teža sta se krepko poznala tudi na energiji ter kondiciji. Priznam, da ni bilo lahko. Izmučen si tako fizično kot psihično. Morala sem najti motivacijo in zbrati veliko energije, da sem se počasi spravila nazaj v formo,« je v klepetu za 24ur.com pojasnila Nina in dodala, da jo je po okrevanju doletela izjemno resna poškodba, ki je bila skoraj usodna za njeno nadaljnjo tekaško pot.

Nina Radi

Nina Radi foto: POP TV

prejšnji članek
Slovence bo danes povezalo petje s srci
Zdravje
Slovence bo danes povezalo petje s srci
naslednji članek
Horoskop: Usmerite se k bolj jasni komunikaciji
Horoskop
Horoskop: Usmerite se k bolj jasni komunikaciji