GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zlatko kljub očitkom še vedno dela

22. 4. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Zlatko

Zlatko foto: Marko Vavpotič, M24.si

Raperju Zlatu so želeli pred meseci vzeti status kulturnika, predvsem z očitkom, da ne dela, zdaj je pokazal, kakšna je resnica.

Raper Zlatko je včeraj javnosti predstavil še en svoj projekt, videospot za pesem Lahkomiselnim ljudem s plošče Julijan Mak. Pri pesmi pa se ne podpisuje zgolj pod besedilo, ampak je pri samem videospotu z Anžetom Škrubetom sodeloval tudi pri režiji. Pri videospotu pa so mu kot statisti na pomoč priskočili tudi slovenski raperji Klemen Klemen, Rok Trkaj, Boštjan Nipič Nipke in Vladimir Kosović Doša. Pri projektu pa je sicer sodelovalo več kot 50 ljudi, tudi znanih slovenskih obrazov. 

"Ko ga boste vprašali, ali je vredno vlagati velike količine denarja v tovrstne projekte, vam bo rekel, da se to enkrat povrne. In če boste gledali samo na to, kaj boste imeli od tega, potem ni vredno. Če pa boste gledali na svoje delo kot na zapuščino, potem je vredno vsakega centa. Pri nas je kvalitete dovolj, a žal za njo ni vedno dovolj prostora. Prej kot se sprijaznimo, da ustvarjamo za peščico, lažje živimo s krivico, ki je do umetnikov za časa njihovega življenja od vekomaj prisotna," je ob premieri videospota povedal Zlatko in ob tem poudaril, da ravno on, ki so mu pred meseci najbolj očitali, da ne dela in mu želeli vzeti status kulturnika, še naprej na veliko dela. 

prejšnji članek
Noseča Tanja Žagar rada ziba
Svet slavnih
Noseča Tanja Žagar rada ziba
naslednji članek
Sanjski moški: Čedna mamica upa, da je Gregor pravi zanjo
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Čedna mamica upa, da je Gregor pravi zanjo