hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Natalija sabotirala sotekmovalca

23. 4. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
MasterChef

Masterchef foto: Pop TV

Najslabša torta zgodovine slovenskega MasterChefa je bila rezultat načrtne Natalijine sabotaže. Ta svoje odločitve ne obžaluje, Maša pa po drugi strani pravi, da si ni mislila, da obstajajo tako pokvarjeni ljudje. Vaše mnenje?

V včerajšnji oddaji MasterChef so bili tekmovalci spet razdeljeni v skupine, skupaj pa so morali speči torte različnih težavnosti. Torte so bile različnih težavnosti, zaplet pa je bil v tem, da so morale vodje skupin po enega tekmovalca predati naprej v drugo skupino. Na koncu pa se je morala Kimi, ki je bila vodja skupine z najtežjo torto, odločiti, koga bo poslala direktno v izločitveni boj. 

Najlažjo torto je kot prva izbrala Maša, ki je imela v skupini še Žiga in Natalijo. "Črni gozdiček, najlažja, potrebuje najmanj časa, samo 50 minut. Če vam danes ne uspe, lahko ostali tekmovalci sklepajo, da niste močna konkurenca," je izbor komentiral Karim

Maša se je odločila, da bo naprej poslala Natalijo, odločitev pa je komentirala z besedami, da je biskvit, ki ga je Natalija pripravljala že v pečici, da pa ne ve točno, kje je z delom Žiga. Tekmovalcema pa se je priprava torte močno zalomila, saj 4 minute pred koncem še nista imela pripravljenega peciva, ki je bilo še v modelih in še vroče. Zato je bil rezultat kar pričakovan. 



Seveda je bila težava v tem, da Maša ni bila pozorna na uro, a je kasneje poudarila, da zaradi peciva kaj veliko ni mogla narediti. Izrazila pa je tudi dvom v Natalijo, ki naj bi biskvite zanalašč tako dolgo pripravljala in jih načrtno v pečico dala prepozno. Sabotažo je Natalija Karimu tudi priznala. 

"Rumenjake sem dala v beljake in ne beljake v rumenjake, ker vem, da biskvit ne bo tak, kot bi moral biti, vedela sem, da me bo izločila, ker sta povezana. Nikoli do zdaj še nisem tako igrala, če jaz nimam zaslug, da grem lahko z njima gor, tudi onadva ne boste tega imela od mene." Nato pa je še dodala: "V glavi sem takoj naredila svoj načrt, vedela sem, da mi bo Maša dala za delati biskvit, ker je ključen in sem si rekla, da ga bom potihoma, naskrivaj uničila."

Mašin odziv na sabotažo je bil zelo čustven. "Nisem si mislila, da je človek sposoben biti tako pokvarjen. Še vedno sem tisti naiven človek, ki verjame, da je lahko vsak fer, da se dobro z dobrim vrača. Sem se pa naučila, da obstajajo zelo pokvarjeni ljudje."

Najboljšo torto, hkrati tudi najtežjo, so sicer pripravili Kimi, Anže in Ljubislav, ki so se posledično uvrstili direktno na balkon. 

Maša, Natalija

Maša, Natalija foto: Pop TV

prejšnji članek
Gregi iz Najinih mostov glavni igralec v novem filmu!
Svet slavnih
Gregi iz Najinih mostov glavni igralec v novem filmu!
naslednji članek
Slovence bo danes povezalo petje s srci
Zdravje
Slovence bo danes povezalo petje s srci
#obraziavenija
obraziavenija