Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kako sta Maruša in Luka postala zvezdi oddaje Vrtnice in vino?

25. 4. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
vrtnice-in-vino

Luka in Maruša foto: POP TV

Del komentatorske oddaje šova Sanjski moški sta dva povsem neznana obraza, ki sta s svojo nonšalatno karizmo nemudoma pritegnila pozornost gledalcev. Preverili smo, kako sta Maruša in Luka postala zvezdi oddaje Vrtnice in vino, kako domača sta si s kamero in kaj porečeta na navdušen odziv javnosti …

Maruša Prelovšek in Luka Bračun sta mlada starša, ki se odlično znajdeta v komentatorski vlogi oddaje Vrtnice in vino. Ljubitelja šovov sta s svojo sproščenostjo in zabavno obarvanimi komentarji povsem navdušila gledalce, ki pravijo, da sta celo bolj zanimiva od akterjev šova. Pa sta resnično tako zelo spontana ali pred snemanjem snujeta šaljive pripombe? No, naj vam nekaj zanimivosti pojasnita kar sama - vabljeni k branju kratkega klepeta …

Kako je prišlo do sodelovanja v komentatorski oddaji Vrtnice in vino? Vaju je bilo potrebno zelo prepričevati, da sta postala spremljevalni del šova Sanjski moški?

Začelo se je v bistvu tako, da je Luka našel prijavnico na internetu, da iščejo komentatorje za novo oddajo in sva se prijavile čisto iz heca. Sledile so avdicije in tako sva postala komentatorja. Ker sva obsedena z vsemi šovi, naju seveda ni bilo treba nič prepričevati.

Maruša in Luka snemata v studiu. foto: Osebni arhiv

Vajina medsebojna energija je tako prijetno domača, komentarji se zdijo spontani, zabavni, pa hkrati empatični. Tako je videti na malih ekranih, kako pa se vse skupaj odvija med snemanjem? Sta kljub kameri lahko naravna ali se kaj v naprej pripravita?

Pred kamerami sva takšna, kot sva v zasebnem življenju, res se dobro razumeva. Na snemanje pa se nič ne pripraviva, vse se odvija spontano. Se pa tudi nama zdi zanimivo, da naju kamere sploh ne motijo.

Kje pa snemate - doma ali v studiu?

Snemamo v studiu, zaradi korone. Vendar imava svojo dnevno sobo, opremljeno podobno kot doma, tako da se počutiva čisto domače in prijetno.

Par sta že 15 let. foto: Osebni arhiv

Opazili smo izjemen odziv gledalcev, ki so nad vama več kot navdušeni. Vaju odziv preseneča, sta ga pričakovala ali vaju je bilo malce strah, kako vaju bo publika sprejela?

Odziv gledalcev naju iskreno zelo preseneča, sva vesela, da sva jim všeč in da se jim zdiva zabavna. Sicer naju odziv ni nikoli skrbel, se ne obremenjujeva s tem, kaj drugi rečejo. Se lepše živi, če se ne obremenjuješ z mnenjem drugih. (smeh) Za še več zabavnih vsebin pa naju najdejo na Instagramu pod imenom @atisezabava in @mamisezabava.

Med snemanjem se zagotovo pripeti marsikaj zabavnega. Nam zaupate, katera prigoda vam je najbolj ostala v spominu?

Uf, zabavnih prigod je pa kar nekaj. Naj izpostavim to, ko sem Luko udarila z vzglavnikom, ker mu ni bilo nič jasno, kaj se zdaj dogaja. Na ta račun sva se potem doma še veliko nasmejala. Ali pa ko je Luka rekel, če ima Mary za darilo barve za printer. No, na to izjavo se pa še zdaj nasmejim do solz.

prejšnji članek
Kaj se dogaja s simpatično igralko iz Štorije?
Svet slavnih
Kaj se dogaja s simpatično igralko iz Štorije?
naslednji članek
Horoskop: Je prav, da se odločite po svoje?
Horoskop
Horoskop: Je prav, da se odločite po svoje?