pika nogavička Svet24.si

Kako je nastala slavna Pika Nogavička?

siler1 Svet24.si

Nina nekega jutra ni mogla več vstati iz ...

anton prijatelj Reporter.si

Izginotje župnika Prijatelja: pregnali naj bi ga ...

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o Janu Boklevu in »izgubljenih sinovih ...

beović Necenzurirano

Čas je, da Krek in Beovićeva odstopita #kolumna

neisha Odkrito.si

Igriva, lahkotna, sveža!

louis-reed-pwcKF7L4-no-unsplash Njena.si

Raziskava je pokazala: Mlečno kislinske bakterije...

Sanjski moški: Jasmina v objemu žalosti in jeze
| J.K.

Sanjski moški: Jasmina v objemu žalosti in jeze

Jasmina Omeradžić, POP TV

Resničnostno oddajo Sanjski moški je zapustila Jasmina Omeradžić. Ko se danes ozre po spominih, jo objemajo mešani občutki, med katerimi izpostavlja tudi hvaležnost.

Čeprav so gledalci menili, da bo šov zapustila Sanja Munda, ki se je z nesramnimi komentarji lotila celo sanjskega Gregorja, pa je slednji osupnil z odločitvijo, da vrtnice ne podeli Jasmini Omeradžić. 33-letnici ob tem ni bilo lahko, saj si ga je želela bolje spoznati. »Rad bi ti povedal, da te iskreno spoštujem in cenim,« ji je ob slovesu dejal Gregor, ki Mariborčanke ni spoznal v manj zadržani luči. 

Foto: POP TV - Jasmina je zapustila šov.

Čeprav sta od snemanja minila dva meseca, je Jasmina po ogledu oddaje priznala, da se je zanjo to potovanje končalo z mešanimi občutki. »Ne vem ali sem žalostna ali jezna, ker nisem imela priložnosti se pokazati v pravi luči. Hvaležna sem, da sem bila del ene velike zgodbe in tako velikega projekta in da sem imela možnost spoznati veliko novih ljudi,« je na družbenem omrežju pojasnila Jasmina in dodala, da se je v zgodbo podala, ker sta jo v šov prijavili prijateljici. »Sem jima hvaležna za to, da sem padla iz svoje rutine in se mi je življenje obrnilo na glavo. Prišla sem iz čiste radovednosti in da odkrijem novo galaksijo imenovana ljubezen.«   

Čeprav Jasmina ljubezni v šovu ni našla, so gledalci prepričani, da se bo to kmalu spremenilo. »Zato pa bo to prelepo žensko nekdo zunaj prepoznal in osvojil njeno srce,« je glasno razmišljala spletna komentatorka, ki je tako kot mnogi navdušena nad njeno notranjo lepoto.

Foto: POP TV/promocijski material - Jasmina Omeradžić