hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Jasmina v objemu žalosti in jeze

26. 4. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Jasmina Omeradžić

Jasmina Omeradžić foto: POP TV

Resničnostno oddajo Sanjski moški je zapustila Jasmina Omeradžić. Ko se danes ozre po spominih, jo objemajo mešani občutki, med katerimi izpostavlja tudi hvaležnost.

Čeprav so gledalci menili, da bo šov zapustila Sanja Munda, ki se je z nesramnimi komentarji lotila celo sanjskega Gregorja, pa je slednji osupnil z odločitvijo, da vrtnice ne podeli Jasmini Omeradžić. 33-letnici ob tem ni bilo lahko, saj si ga je želela bolje spoznati. »Rad bi ti povedal, da te iskreno spoštujem in cenim,« ji je ob slovesu dejal Gregor, ki Mariborčanke ni spoznal v manj zadržani luči. 

Jasmina je zapustila šov. foto: POP TV

Čeprav sta od snemanja minila dva meseca, je Jasmina po ogledu oddaje priznala, da se je zanjo to potovanje končalo z mešanimi občutki. »Ne vem ali sem žalostna ali jezna, ker nisem imela priložnosti se pokazati v pravi luči. Hvaležna sem, da sem bila del ene velike zgodbe in tako velikega projekta in da sem imela možnost spoznati veliko novih ljudi,« je na družbenem omrežju pojasnila Jasmina in dodala, da se je v zgodbo podala, ker sta jo v šov prijavili prijateljici. »Sem jima hvaležna za to, da sem padla iz svoje rutine in se mi je življenje obrnilo na glavo. Prišla sem iz čiste radovednosti in da odkrijem novo galaksijo imenovana ljubezen.«   

Čeprav Jasmina ljubezni v šovu ni našla, so gledalci prepričani, da se bo to kmalu spremenilo. »Zato pa bo to prelepo žensko nekdo zunaj prepoznal in osvojil njeno srce,« je glasno razmišljala spletna komentatorka, ki je tako kot mnogi navdušena nad njeno notranjo lepoto.

Jasmina Omeradžić foto: POP TV/promocijski material

prejšnji članek
Na oskarjih slavila Dežela nomadov
Svet slavnih
Na oskarjih slavila Dežela nomadov
naslednji članek
Horoskop: Popazite na svoja čustva in izjave
Horoskop
Horoskop: Popazite na svoja čustva in izjave