benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Pia sanjski zmenek popestrila z riganjem?

28. 4. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
pia

Pia na zmenku foto: POP TV

'Upam, da ste se toliko nasmejali, kot sem se sama sebi,' pravi Pia, ki jo je med srkanjem šampanjca s sanjskim moškim mučilo spahovanje po mehurčkih.

Od energije prekipevajoča Pia Gavrič je doživela prvi intimni zmenek s sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem. Njuno druženje je bilo nekaj posebnega tudi za to, ker je Pio po atraktivni vožnji s Ferrarijem čakalo še doživetje, ki ga ni še nikoli izkusila. 

»Prvič sem letela z letalom in tole si bom zapomnila do konca mojega življenja! Hvala POP TV, da ste mi uresničili željo, hvala pa tudi tebi Gregor,  da si me izbral prvo in da si me izbral za ta zmenek,« je 23-letnica izrazila hvaležnost na družbenem omrežju, Gregor pa se je odzval z besedami, da mu je v čast, ker je prvi, s katerim je letela. 

Pia med opisovanjem težav, ki so ji jih povzročili mehurčki. foto: POP TV

A zmenek se ni končal z vožnjo med oblaki. Sledil je namreč romantičen večer v pravljičnem ambientu Botaničnega vrta Sežana, kjer sta kramljala in ob glasbi godalnega kvarteta 4Strings srkala šampanjec. Prav slednji je nekoliko ponagajal Piji, saj se ji je med snemanjem pričelo močno spahovati. »Jaz sem se tako zadrževala, da ne bom rignila pred njim na prvem zmenku, ker pač jaz nenehno rigam,« je kasneje dejala Ljubljančanka in nakazala, kako je med Gregorjevimi razlagami skušala zatreti nadležno vračanje mehurčkov po grlu.

prejšnji članek
Nives Orešnik uspešno opustila razvado
Svet slavnih
Nives Orešnik uspešno opustila razvado
naslednji članek
Horoskop: Trmasto boste vztrajali pri odločitvah
Horoskop
Horoskop: Trmasto boste vztrajali pri odločitvah