gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Na njeno zrelost je vplivala huda nesreča

29. 4. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Polona Kranjc, 18 let

Polona Kranjc foto: POP TV

Komaj polnoletna tekmovalka šova Sanjski moški, Polona Kranjc, je razkrila žalostno zgodbo, zaradi katere ima danes zrelejši odnos do sveta.

Polona Kranjc sanjskemu Gregorju Čeglaju ni zaupala svoje starosti, saj ne želi, da bi njuno spoznavanje zaznamovali predsodki. Nenazadnje šteje šele 18 let in ker se zaveda, da bi lahko ta podatek močno vplival na njeno prisotnost v šovu, je sklenila, da jo mora Gregor najprej spoznati. Če mu bo tako všeč, da jo bo uvrstil v ožji izbor, mu bo razkrila, koliko let v resnici šteje.

Polona Kranjc foto: POP TV

V minulih oddajah smo se tudi gledalci lahko prepričali, da je Polona zelo zrela za svoja leta. A kaj je pravzaprav botrovalo temu, da ima na življenje tako prizemljen pogled? Kot je razkrila v klepetu za 24ur.com, je njeno mladost zaznamovala prometna nesreča. Ko je štela komaj 14 let, je namreč na prehodu za pešce naravnost vanjo zapeljala voznica, njen svet pa se je za dolgo časa postavil na glavo. »Utrpela sem pretres možganov, zlom leve ključnice, nateg vratnih vretenc ter izvin hrbtenice in bokov, zato je moje okrevanje trajalo kar nekaj časa, povrhu vsega pa je moj zdravnik ubral napačno alternativo zdravljenje in se je vse le poslabšalo. Dva meseca sem samo ležala v svoji postelji in čakala, da si telo opomore, a tega še zdaleč ni bilo konec. Še eno leto po tem dogodku sem hodila k specialistom, ker sem še vedno doživljala vrtoglavice in glavobole ter omedlevala, kljub enoletnim fizioterapijam pa so bolečine ostale. Še zdaj, pet let po tem, so moje fizične sposobnosti še vedno omejene, moje bolečine pa so včasih še vedno neznosne,« je pojasnila Polona in dodala, da se njena zrelost se ne nanaša le na to življenjsko izkušnjo, ampak na njeno življenje kot celoto.

prejšnji članek
Tako krasen lokal ima Rado Mulej
Svet slavnih
Tako krasen lokal ima Rado Mulej
naslednji članek
Horoskop: Usoda vas bo potegnila v vrtinec dogajanj
Horoskop
Horoskop: Usoda vas bo potegnila v vrtinec dogajanj