pika nogavička Svet24.si

Kako je nastala slavna Pika Nogavička?

siler1 Svet24.si

Nina nekega jutra ni mogla več vstati iz ...

anton prijatelj Reporter.si

Izginotje župnika Prijatelja: pregnali naj bi ga ...

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o Janu Boklevu in »izgubljenih sinovih ...

beović Necenzurirano

Čas je, da Krek in Beovićeva odstopita #kolumna

iggy-jelen, cepljenje Odkrito.si

Iggy se je odločil, da mu njegove ljubezni ne ...

Lara Goršek Kos Njena.si

Sanjski moški: Laro ogled oddaje šokiral

Sanjski moški: Ozadje prihoda petih deklet
| J.K.

Sanjski moški: Ozadje prihoda petih deklet

Popestritev šova ali prave tekmovalke?, VOYO

V šov Sanjski moški prihaja šopek deklet, med katerimi je tudi znana udeleženka resničnostnega šova Kmetija. Je produkcija temperamentna dekleta vključila za popestritev oddaje ali gre za prave tekmovalke, ki se bodo s preostalimi 12-imi dekleti borile za srce sanjskega Gregorja?

Napovednik oddaje Sanjski moški razkriva, da se bodo tekmovalkam pridružila dekleta bojevite narave. Med njimi je tudi stara znanka šova Kmetija Lara Goršek Kos, katere mamo prav v teh dneh spremljamo v 7. sezoni kuharskega šova MasterChef Slovenija.

Foto: VOYO - Popestritev šova ali prave tekmovalke?

Lara je skupaj s štirimi dekleti prikorakala v hotel, kjer so snemali šov, našo pozornost pa je ob tem pritegnila tudi svetlolaska, ki je samozavestno napovedala zmago: »Živijo punce, jaz sem Lea in zdaj, ko vem, kdo je sanjski moški, grem do zmage.«

Hmmm, gre za šalo ali je produkcija korenito premešala karte? O tem smo povprašali PRO PLus-ovo predstavnico odnosov z javnostmi, a odgovora žal nismo prejeli. Kot smo izvedeli iz zanesljivih virov, gre za čisto prave tekmovalke, ki jih je produkcija v oddajo namenoma vključila kasneje. Dekleta bodo poskrbela za pravo popestritev in šov začinile z dramo, zato verjamemo, da vam že ta konec tedna pred malimi ekrani ne bo dolgčas.

Foto: VOYO - To bo pa še zelo napeto ...