andreja novak Dobra karma

Pozor! Ta vikend je idealen čas za osvobajanje od...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 8. maja

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

NLP4 Odkrito.si

Piloti JLA so preganjali NLP-je, Slovenec ...

kaja in gregor Njena.si

Sanjski Gregor in Kaja po šovu blestita na skupni...

Carmen po ogledu oddaje: 'V alkoholu je resnica'
| J.K.

Carmen po ogledu oddaje: 'V alkoholu je resnica'

Carmen Osovnikar, POP TV

Tekmovalka šova Sanjski moški je bila po nedeljski oddaji deležna premnogih kritik. Slednje je spremljala tudi sama, nato pa se odzvala s pojasnilom in razkritjem o alkoholu v oddaji.

Carmen Osovnikar je hvaležna za vse gledalce, ki so ji po nedeljski oddaji Sanjski moški namenili podporo - v javnosti je bila namreč deležna številnih kritik na račun neprimernega vedenja pred ceremonijo vrtnic. Na družbenem omrežju Instagram je najavila, da bo v kratkem razkrila svojo plat zgodbe in pojasnila, zakaj je do tega sploh prišlo, pred tem pa se je na kratko dotaknila teme o alkoholu, po katerem naj bi posegla večina deklet.

»Ker je toliko govora o dogajanju na koktajl zabavi in o 'sporu' z Anjo, naj povem par stvari tudi jaz. Ja, drži, spila sem nekaj 'gin tonicov', tako kot tudi večina ostalih deklet. Ampak kako že pravijo? V alkoholu je resnica. A ni iskrenost ena izmed temeljnih vrednot?«

Foto: POP TV - Carmen Osovnikar

39-letna Mariborčanka je orisala tudi svoj pogled na iskrenost oz. neiskrenost v šovu, kar naj bi bil tudi razlog za razburjenje med dekleti. »Poanta mojega odziva je bila, da ima vsak pravico svoj čas v oddaji porabiti (tudi čas z Gregorjem) za to, kar sam želi. Če si pred kamerami enak kot za kamerami, če imaš iskrene namene in nisi škodoželjen, te ne rabi skrbeti, če pride resnica na dan. Moja izjava ni letela neposredno na Anjo, ker do tistega trenutka nisem imela z njo nikakršnih težav. Preden je prišla iz zmenka sem, kot je bilo tudi prikazano, celo rekla, da bo zagotovo dobila vrtnico, če ne kar dve,« je zaključila Carmen.

Morda vas zanima še:

Sanjski moški: Carmen nekoč in danes