Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

konec-sveta Odkrito.si

Cenzurirajo jih, a oni nas svarijo! Prihaja ...

Irena in Božo Njena.si

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

Renata razkrila od česa živi
| J.K.

Renata razkrila od česa živi

Renata Šapina, RTL

Potem ko je zapustila šov Ljubezen na vasi, je javnosti pojasnila resnico o tem, zakaj ne dela in razkrila, da se za plitkimi izjavami skriva velika tragedija.

Udeleženka šova Ugodno oddam sina in Ljubezen na vasi, Renata Šapina, je za RTL spregovorila o temah, ki so močno razburile gledalce. Že na začetku oddaje Ljubezen na vasi je namreč dvignila obilo prahu z izjavo, da ni v življenju nikoli nič delala in da v rokah ne zna držati niti metle. Ker je mnoge zanimalo, od česa potem sploh živi, je 47-letnica sklenila obelodaniti podrobnosti iz svoje življenjske zgodbe.

»Do svojega drugega leta sem živela z mamo in očetom. Potem mi je umrla mama. Ko se je to zgodilo, sem pričela živeti z babico. Imela sem tudi teto in strica, ki sta živela v Nemčiji. Ko sem bila stara 11 let, sta zadela na loteriji. V Nemčiji sta osvojila Jackpot, nato pa sklenila, da se vrneta v Slavonski Brod ter zaživita z menoj in babico. Takrat se je življenje povsem spremenilo. Zato sem tudi rekla, da nič ne delam, čeprav sem delala. Imela sem dve kavarni, eno na Brodu, drugo v Trogirju,« je pojasnila Renata in dodala, da zadnjih 15 let resnično ne dela in da je svojo zgodbo sklenila deliti z javnostjo zaradi tega, da bi utišala glasne govorice, ki so zelo prizadele njeno družino.

»Moja družina je ob meni celo življenje in ne maram, da se o njej grdo govori,« je poudarila Renata, ki sedaj s teto živi na dveh lokacijah. Pol leta namreč bivata v Slavoniji, v poletnih mesecih pa v obmorskem mestu Trogir, kjer imajo vikend. »Kolikor je lepo imeti vse, kar si zaželiš, je vse to hkrati tudi breme. Iskreno, raje bi imela mamo, kot pa denar.«

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?