kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko (Šverc komerc) spregovoril o svojih sinovih

6. 5. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
na granici _NNL3

Šverc komerc foto: Promocijski material

Igralec Filip Juričić je ponosen oče najstniku in dvoletniku. V družini pa ima še posvojeno hči svoje partnerke Nike. Kako se otroci razumejo med seboj?

Igralec Filip Juričić, Marko Lasić v seriji Šverc komerc, ima 14-letnega sina Jana in dobri dve leti starega sina Lava. Za hrvaško revijo Gloria je priljubljeni igralec, ki je pred dnevi dopolnil 40 let, razkril, kako se s sinovoma razume in kakšen je njun odnos.

"Jan je v puberteti, ampak vseeno dobro funkcionirava. Skupaj sva šla na tečaj jadranja, tečeva, gledava nogomet ... Ukvarja se z veslanjem in srečen sem, ker se razvija s pomočjo športa," je o starejšem sinu povedal igralec. O mlajšem pa je dodal, da je prikupen fantek, ki je njemu in njegovi partnerki Niki Dogan prinesel veliko veselje. "Ko prvič postaneš starš imaš sto vprašanj, za vsako fazo misliš, da bo trajala zelo dolgo, če ni vse idealno, ob tem pa se vsi še vmešavajo. Pri Lavu sem to že vse vedel in vse doživljam bolj mirno."

Preverite še, kdo je Nika Dogan, srčna izbranka igralca Filipa Juričića. >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Predvsem pa je Filip srečen, da se sinova med sabo kljub starostni razliki dobro razumeta, prav tako pa je dober odnos tudi z Nikino hčerko iz prejšnjega življenja. "Imamo dobro življenje." 

prejšnji članek
Luka Basi o ljubezni svojega življenja
Svet slavnih
Luka Basi o ljubezni svojega življenja
naslednji članek
George Clooney slavi 60 let
Svet slavnih
George Clooney slavi 60 let